Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR, 6 septembrie 2021. Este ziua noutăților. Seara se încheie excelent pentru nativii multor zodii
HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR, 6 septembrie 2021. Este ziua noutăților. Seara se încheie excelent pentru nativii multor zodii

HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR, 6 septembrie 2021. Este ziua noutăților. Seara se încheie excelent pentru nativii multor zodii

Ce ne-au rezervat astrele pentru prima zi a săptămână? Dom Profesor a făcut horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

 BERBEC  Conjunctura astrelor te invită să fii elocvent, să-ți susții cu curaj ideile, punctul tău de vedere. Dimineaţa zilei este foarte dinamică, perioadă  în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei noi. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Configuraţia planetelor iţi prezice relatii cordiale şi armonioase cu semnele de aer şi apa şi mai puţin favorabile cu zodiile de foc şi pamant. Chiar nu merită să te consumi pentru cineva care este superficial şi neserios. Mai bine du-te la cumparaturi în supermarket!

TAUR   Controlează-ți, cu mare grijă, dorinţa să faci cheltuieli mari, să investeşti în obiecte care nu sunt de neapărată necesitate. Vine toamna, vine sezonul rece, începe școala. Ești pregătit? Sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză, nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. Cel puțin așa spune Scriptura. O zi perfectă ca să faci planuri de viitor şi să iei deciziile necesare.  Pe total o zi activă, poate chiar prea activă, aşa că trebuie să eviţi graba şi nerăbdarea. Lucrarile s-au aglomerat din nou, ai mult de munca și niciun chef. La prânz poate este bine să-ţi îndulceşti viaţa aşa că oferă-ţi o prăjitura, sau o înghețată şi dă telefon unei prietene, poate ieşiti pe seară la un film şi la un suc in oraş. Pana la urma în urma efortului facut o sa pici pe seară ca după o coridă, fără învins și învingător.

GEMENI  Astăzi nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat! Așteaptă să vezi efectele, poate și alții sunt deranjați și o să reacționeze ei primii! Dacă nu, pune la punct mici intrigi, în favoarea ta! Te bucuri pentru că o problemă care te obseda pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de tine. Pare o aprobare, sau o soluţie de drept. Din nou o zi favorabilă, mai ales sub aspectul veştilor şi noutăţilor pe care le afli. Astăzi, în urma unei discuţii de la serviciu realizezi că stagnezi pe o pozitie profesionala care nu prea se potriveşte cu visele tale. Cu mai mult efort, ambiţie şi noroc o să ajungi unde iti doresti. Cumpărăturile şi achiziţiile sunt favorizate moderat ca şi „rectificările” în coşul zilnic. Seară romantică, poate acasă, poate la un spectacol. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba – rezolvarea nu stă în puterea ta. Te întrebi degeaba ce să faci!

RAC    Aspecte favorabile par că te avantajează, mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. Trebuie neapărat să acționezi, atacul este cea mai bună apărare! Zodia guvernată de Lună are astăzi o zi bună pentru promovarea cu succes a intereselor personale. Noi idei par să se contureze. Realitatea de azi este cam vulgara, oamenii cam rudimentari, aşa că trebuie sa dai dovada de exigenţă în alegerea anturajului, mai ales cu cine ieşi în oraş în seara asta. Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele. Dacă nu vrei să ieşi în oraş, poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în familie, la o cină veselă şi sănătoasă.

LEU  Ești cam veștejit și năpârlit, ca leul britanic! Nimeni nu se mai sperie de tine, iar râsul tău, în cascade, sună fals. Oare ce s-a întâmplat, dragostea, bate-o vina? Hai, vino-ți în fire! Ai nevoie de mai multă energie, de mai mult efort. Astăzi poţi să prevalezi printr-o mai bună organizare, dar şi prin odihnă suficientă.  Vitaminele şi sportul te pot ajuta, de asemenea. Începutul săptămânii pare să fie liniştit, chiar monoton. Poţi folosi această zi de luni ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut. S-ar putea să ai nevoie de ajutor! Daca este vorba de treburi casnice nu te speti, pune-i pe toţi la treaba! Mercur, relativ bine aspectat, te ajută să-ţi focalizezi atenţia către o lista de prioritaţi şi să comunici decent fiecăruia ce are de făcut, ca să nu se mai intre în obişnuita criză de timp.

FECIOARĂ   Intuţia te apără astăzi, un dribling printre multele conflicte, certuri şi tensiuni din jurul tău. Dar, domeniul sentimental este avantajat. Solo, sau în duo, poți să ai o seară agreabilă! Astăzi trebuie să te descurci singur, iar dacă ai succes nu trebuie să împarţi laurii victotiei cu nimeni. Oricum, anturajul tău este foarte ocupat şi tensionat aşa că nu ai de ales. Zi favorabilă discuţiilor, verbului, clarificării unor probleme, cumpărăturilor de mărfuri ieftine. Hârtiile semnate astăzi pot fi mai târziu lovite rapid de nulitate, deci nu semna contracte de cablu, donatii pentru nu-ştiu-ce-chestie, convocatorul pentru şedinta de bloc, împrumuturi la bancă! Nu mai da sfaturi, mai ales la serviciu, daca nu ţi se cer şi nu mai vorbi atâta numai despre tine!

BALANŢĂ   Dimineaţa este densă şi aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă, o veste bună, mai pe seară. Şi poate şi un film bun, pe net! În cursul dimineţii evită disensiunile, mai ales dacă discuţi cu un colectiv de oameni. Nu da ocazia formării unor opinii colective. Mai ales dacă aceste opinii crezi că nu îţi sunt favorabile. Ai mare nevoie de un consilier de taina, dar incă nu ştii in cine poţi avea incredere. Stelele spun să mai astepti cu confesiunile. Ai asteptat ziua de azi cu nerabdare şi speranță că se vor rezolva o parte dintre problemele tale. Nu ai ce regreta, dar este loc de mai bine!

SCORPION   Totul trece, nu spera şi nu ai teamă! Astăzi poţi ataca cu succes problemele materiale, urgente, cotidiene. Este un prilej bun pentru cumpărături de toamnă. Cumpără acum, mâine e mai scump! Astăzi ai înclinaţia să fabulezi inutil şi să înfloreşti lucrurile. Revino la datele de bază, lasă imaginaţia pe altă dată, sunt chestiuni serioase. O dimineaţă plină şi cam monotonă, până la urmă, în care vorbeşti cu copii şi/sau părinţii la telefon. La serviciu umblă zvonuri de reorganizare şi nu prea aveţi de lucru. Semn rău! O masă de prânz obişnuită, dar ceva mai insufleţită. Urmată de o după amiază monotonă în care te uiţi la televizor şi nu vezi nimic. Nimic notabil, nimic memorabil, nimic important. Una dintre zilele acelea în care te întrebi mai târziu, ce ai făcut, de fapt?!  Pentru un procent dintre Scorpioni ziua poate fi ceva mai interesantă, dacă lasă comoditatea şi se întâlneşte, pe seară, cu prietenii.

SĂGETĂTOR   Un Geamăn, sau un Berbec, sau alte persoane din semne de aer şi foc, te pot ajuta astăzi. Este, însă, bine să nu te bazezi pe persoanele născute în semne de apă şi mai ales de pământ! Sanatatea este bună, dar atenţie la durerile de cap. Durerile de cap pot fi şi de dinţi, cu siguranţă, poate şi o sinuzită rebelă, dar, tradițional, pe Săgetători îi dor pulpele. Atenţie la pierderea de energie, la oboseala cronică. Banii sunt bine aspectaţi, evită, însă, cheltuielile un pic cam utopice şi exagerate. Mănâncă mai multe alimente strict naturale, vitamine şi fructe proaspete, mere şi citrice. Organismul tau are nevoie de cruţare şi de refacere. Proiectele începute în această perioadă vor aduce rezultate excelente. Pe seară, cu prietenii, eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine.

CAPRICORN    O zi favorabilă. Mai ales dimineaţa, când se pare că ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Dacă aşa ai hotărât, poţi să pleci în oraș, după program, la puțină distracție! Exprimă-te clar, propriu, exact – aşa vei da impresia de competenţă şi profesionalism. Astăzi este ziua noutăţilor.  Atât în sensul de veste, informaţie, sau eveniment social cât şi cu înţelesul de obiecte, imagini şi oameni noi, poate noi simţăminte şi sentimente. Totuşi, nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Întâlneşti pe cineva, aproape din întâmplare, o nouă relaţie de dragoste, sau reprinderea unei legături mai vechi.

VĂRSĂTOR   Ca să avansezi pe drumul tău, astăzi trebuie să te concentrezi, să nu te laşi sedus de propuneri facile, dar dubioase. Ca să ai ceritudinea deciziei tale, sfătuieşte-te cu cei apropiaţi! Trebuie să ai mai mult discernământ. Nu te mai lăsa minţit de ştirile negative, care au scop doar să-ţi controleze viaţa. Dă curs azi la ce este bine pentru tine, familia ta. Toate aspectele sunt favorabile, chiar cele care ţin strict de proiectele tale personale, adică de iluziile pe care ţi le faci. Ai timp, in sfârşit, să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa.  Poţi face mici schimbări, acasă, scurte vizite, loco, însă nu te aventura să pleci la mare distanţă, drumurile sunt în continuare nesigure, spune conjunctura astrologică. Atenţie la un partener sau “prieten”. Saturn afectat indică o indiscreţie, sau chiar o trădare!

PEŞTI  Prea multă presiune pe umerii şi sufletul tău! Profesionalismul tău poate fi de mare folos astăzi, viziunea ta realistă poate aduce succes. O zi obositoare, dar totul trece, până la urmă! Profesional dar şi personal treburile par să meargă ceva mai bine. Dar exista intotdeauna un „dar” eşti mereu fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani. De exemplu astăzi, dacă te duci la cumpărături, te gândeşti cum să faci să cheltuieşti mai puţin. Gândeşte-te mai puţin la bani şi mai mult la oamenii care te iubesc, aşa cum eşti. Aşa cum eşti, nu mai bogat, sau mai puternic. Te afli sub protecţia binevoitoare a stelelor care te favorizeaza cu idei noi si indraznete, dacă nu comice, mai ales daca lucrezi in domenii legate de copii.