Trei zodii care trec foarte repede peste despărțire. Își găsesc alt partener imediat

Trei zodii care trec foarte repede peste despărțire. Își găsesc alt partener imediat Despartire. Sursa foto: Pixabay

Horoscop. Unele zodii trec mai ușor peste o despărțire decât altele, au declarat astrologii. Ele nu suferă aproape deloc și își găsesc un alt partener imediat. Este indicat să nu te enervezi și să înțelegi că există persoane care nu sunt prea sensibile.

Horoscop. Berbec

Berbecii trec peste relații foarte ușor și nu se mai gândesc niciodată la foștii parteneri. Această zodie este mereu în mișcare, inclusiv din punct de vedere emoțional. Se avântă repede în noi experiențe, așa că șansele să intre într-o nouă relație după despărțire sunt mari.

Despărțire

Despărțire. Sursa foto: Pixabay

Acești nativi nu suportă să piardă vremea sau să sufere după ceva ce s-a stricat. Ei nu încearcă să își salveze relația și preferă să plece. Berbecii nu vor sta niciodată cu o persoană care îi ceartă. Dacă vor avea o relație plină de scandal, aceștia vor pleca în altă parte.

Leu

Leul este mult prea optimist pentru a sta supărat o perioadă îndelungată. Leii iubesc cu toată inima, dar dispar foarte ușor dacă văd că lucrurile nu merg bine. Ei trec ușor peste o despărțire și caută mereu persoane noi. Aceștia nu suportă să fie nefericiți și sunt destul de egoiști. Dacă te-au despărțit de un Leu, este indicat să îți vezi de viață și să nu încerci să-l aduci înapoi.

Ne puteți urmări și pe Google News
Zodii

Zodii. Sursa foto: Arhiva EvZ

Horoscop. Săgetător

Fiind întotdeauna fără griji, Săgetătorii nu se gândesc prea mult la lucrurile care nu funcționează. Astrologii au spus că Săgetătorii se îndrăgostesc doar de două ori în viață. Ei văd celelalte relații ca pe niște aventuri și nu se implică aproape deloc.

În rarele ocazii când ei sunt cei părăsiți, se vor simți puțin răniți, dar vor trece repede peste și își vor căuta un nou partener care adoră aventura și care nu îi cicălește. Aceștia iubesc să se simtă liberi și nu suportă persoanele care îi acaparează. Se spune că ajungi ușor la inima unui Săgetător, dar că se plictisește repede.