Evenimentul Zilei > Actualitate > Horoscop Minerva. Ce ne oferă astrele pe 13 iulie. Influxurile planetare ne lovesc ca o adiere
Horoscop Minerva. Ce ne oferă astrele pe 13 iulie. Influxurile planetare ne lovesc ca o adiere

Horoscop Minerva. Ce ne oferă astrele pe 13 iulie. Influxurile planetare ne lovesc ca o adiere

Minerva ne aduce horoscopul zilei. Iar astăzi, 13 iulie, se anunță schimbări importante pentru toate zodiile.

Ce spune horoscopul de la Minerva azi, 13 iulie? Pentru cei aflați sub semnul Taurului, ziua va fi una de maxim interes. Așa că pregătiți-vă!

Berbec – Influxurile planetare induc ideea schimbării, așa ca o adiere. Această notificare spirituală adăugată, poate fi transformată în avantaj. În primul rând, adoră-ți patul! Cel mai important obicei de sănătate pentru tine este somnul. De asemenea, lucrează intens, fă mișcare și suficient exercițiu fizic în timpul zilei, astfel încât să fii obosit la culcare. Deciziile luate în ultimele zile trebuie revizuite.

Taur – Ziua va fi una plină de surprize interesante. Abordează-le cu recunoștință și vei fi uimit de numărul de lucruri care par să apară în mod natural. Inima ta generoasă va fi răsplătită în moduri neașteptate. Prietenii vechi vor reapărea. Deschide-te spre conversații. Acționează spontan și cu pasiune. Ești încurajat să te vezi cu prietenii și, dacă este posibil, să faci mișcări îndrăznețe.

Horoscop Minerva, 13 iulie. Ce îi așteaptă pe „raci„

Gemeni – Dacă vrei să mergi mai departe astăzi, este important să vorbești clar și să spui exact la ce te referi. Se creează din orice, situații tensionate în legătură cu modul în care te prezinți lumii. Dacă dai prea multe informații sau spui ceva inexact, ai putea face prima impresie greșită. Amintește-ți, că mai puțin, uneori însemnă mai mult.

Rac – Ziua împinge lucrurile în favoarea. Fără riscuri, fără recompense! Aruncă zarurile plăcerii dis de dimineață. Indiferent dacă alegi romantismul, creativitatea, copiii sau divertismentul, ascultă-ți intuiția și inima înainte de a decide. Este perioada concediului ața că răsfață-te! Citește de două ori mail-ul sau SMS-ul înainte de al trimite. Greșelile stupide de ortografie nu sunt chiar atât de amuzante.

Leu – Poți să faci ce vrei, cu o singură condiție: să spui persoanei apropiate adevărul despre o problemă pentru care te simți vinovat. Dacă vorbești, acasă sau într-o atmosferă privată și confortabilă, vei descurca lucrurile. Apoi, poți merge mai departe și te poți bucura de relație. Este adevărat însă că și ceea ce dorești s-ar putea schimba de la o oră la alta, dar deocamdată speranța este vie și aștepți cu nerăbdare să te miști.

Fecioară – Influxurile planetare ți-au provocat o mare confuzie mentală în ultima vreme, dar vestea bună este că atmosfera se va schimba în curând. Astăzi lucrurile care s-au dus înapoi sau au fost în pauză îți vor relua mersul înainte. Dacă a trecut ceva timp de când nu ai mai iubit, pregătește-te ca acele sentimente familiare să reapară. Este mai mult decât centrul ființei tale: funcționează pentru a te echilibra.

Balanță, fii puternic/ă. Ai un sprijin extraordinar

Balanță – Ar trebui să te simți puternic știind că există un sistem de sprijin extraordinar care te apără în cazul în care lucrurile se strică. Ieși și dă o șansă care s-ar putea să nu o fi luat în considerare înainte. Pe urmă decizii, după decizii până spre seară, târziu. În tot acest timp ce s-ar putea să îți faci griji cu privire la o alegerea dacă a fost corectă sau nu.

Scorpion – Conflicte între ceea ce dorește inima și ceea ce crezi că este o alegere „sigură”. Ziua îți permite să te ocupi de anumite treburi pentru a merge mai departe. Cu toate acestea, dacă ai nevoie de o pauză la serviciu, ia-ți o zi liberă, dacă este posibil. La urma urmei, de ce ar trebui să fii singurul care nu este alături de persoana viselor sale ?! Preia controlul și mergi pe linia asta.

Săgetător – Există o calitate minunată a grijii profunde și a angajamentului pasional cu privire la relațiile tale săptămâna aceasta. Ai ajuns la un moment în care simți că ai dori să faci ca aranjamentul să fie și mai sigur sau să reiei în vreun fel anumite obiceiuri. Procedează cu încredere! Poate că în cărți este o lună de miere sau chiar o a doua lună de miere. Nu te mai gândi la alegeri, Și mâine este o zi!

Capricorn – Dis de dimineață ești confuz și oarecum dezamăgit. Cineva care ți-a plăcut a interpretat greșit ceva ce i-ai spus sau a postat pe FB. Găsește o modalitate de a repara lucrurile fără a face o afacere prea mare din asta. Reacția celuilalt te determină să fii hotărât și să obții ceea ce vrei. Trebuie să fiți extrem de prudent cu investițiile tale și să nu iei nicio decizie neprevăzută.

Vărsător – Dacă ești în căutarea unui umăr pe care să plângi, s-ar putea să fie cam ca atunci când cauți acul în carul cu fân. Concluzia este că nu vei găsi cu ușurință ceea ce dorești. Încearcă să ai muzică în apropiere în timp ce lucrezi. Alege ceva care să fie liniștitor și relaxant. Dacă muzica nu este permisă la locul de muncă, ascultă la căști. Fă pace cu restul lumii în timp ce lucrezi și ziua trece mult mai ușor.

Pești – O zi care poate aduce multe emoții conflictuale. Este posibil să fii într-o poziție confortabilă și familiară, dar agățatul de succesele din trecut nu este întotdeauna cea mai bună mișcare în carieră. Eforturile de marketing și întâlnirile cu echipa sunt favorizate. Oprește-te și fă-ți niște calcule și planuri. Nu îți fie teamă să renunți la o poziție care nu mai funcționează pentru tine.