Evenimentul Zilei > Actualitate > Horoscop Minerva 12 iulie. Săptămâna începe cu o ceartă. Cine e susținut de Venus în Berbec
Horoscop Minerva 12 iulie. Săptămâna începe cu o ceartă. Cine e susținut de Venus în Berbec

Horoscop Minerva 12 iulie. Săptămâna începe cu o ceartă. Cine e susținut de Venus în Berbec

Horoscop Minerva 12 iulie. Ce ne oferă astrele pentru prima zi a noii săptămâni.

Horoscop Minerva 12 iulie

Berbec – Săptămâna începe cu o notă stresantă, când o cruce în semne fixe va crea un conflict între familia ta și cea a partenerei/ului ta/tău. Deși s-ar putea să simți că îți este imposibil să nu iei parte la el, încerci să faci tot posibilul și să echilibrezi ambele părți pentru a construi un pod pentru mai târziu. Sigur, contribuția membrilor familiei nu te va ajuta prea mult, în acest moment.

Taur Ai toate șansele să faci o descoperire semnificativă în cea mai prețuită relație a ta, după ce ai stat luni de zile în spatele unui perete de sticlă. Venus în Berbec te susține toată săptămâna, făcându-te să faci lucruri îndrăznețe și spontane în numele romantismului. Îți bate inima? Aceasta ar putea fi dragoste. Fă lucruri care te pasionează și fii egoist cu plăcerile tale.

Gemeni – Și pentru tine, săptămâna începe cu o notă destul de acră și, din păcate, se va înrăutăți. Lucrează cu ceea ce rezonează cu tine în loc să lași pe altcineva să îți vorbească într-o situație în care numai la problemele lui să te gândești, când le ai pe ale tale. Ascultă-ți instinctele în loc să fii împins de la spate de oameni care susțin că știu ce este mai bine pentru tine. 

Rac – Pentru tine lucrurile încep, în sfârșit, să funcționeze în favoarea ta după ceea ce părea o perioadă lungă de începuturi false și dezamăgiri. Planurile de călătorie, instruire sau conferințe îți vor sprijini interesele carierei pe termen lung. Tolerează criticile, în special din partea persoanelor care nu împărtășesc abordarea ta idealistă și expansivă. 

Leu – Acesta este o perioadă excelentă pentru a face ceea ce îți place cel mai mult. Un flirt de birou ar putea lua locul central. Vezi dacă acest lucru este ceea ce cauți. Îți este mai ușor să faci față obstacolelor de zi cu zi. Dar parcă prea des, lăsăm obstacolele să ne determine obiceiurile de zi cu zi. Dacă ar exista o modalitate de a avea perspectivă atunci când ai cea mai mare nevoie, ar fi bine!

Fecioară S-ar putea să descoperi că oamenii sunt atrași de felul tău de a fii ca moliile de flacără. Folosește acest lucru pentru a-ți alimenta încrederea în propriile vise. Fi îndrăzneț! Este o perioadă bună pentru realizarea prototipurilor. Dacă vrei să faci o schimbare, acum ai ocazia să faci saltul. Un supervizor sau un manager poate fi brusc critic sau provocator.

Balanță – Ești din ce în ce mai hotărât, ca niciodată, să îți atingi obiectivele. Ce are dragostea de oferit? Te lasă să-ți controlezi propriul destin dar, poate împiedica însă toate eforturile și poate duce la o mulțime de frustrări. Încearcă să nu-i lași pe oameni să simtă mai ales că nu știu de ce ești supărat. Folosește-ți toți prietenii pe care îi poți avea acum.

Scorpion Dorința de a relaționa și de a fi în armonie cu ceilalți este foarte puternică. S-ar putea să descoperi că conflictul care dă semne să izbucnească te împinge într-o direcție în care tu și cineva drag sunteți atrași și mai mult unul de celălalt. Evoluția stărilor care au loc sunt acolo permit unei decizii să se concentreze. O schimbare plăcută este pe drum.

Săgetător Resimți influxurile Lunii noi încă, atunci când îți faci din relațiile de muncă, obiectivul principal. Ai sentimente aparte pentru un apropiat? Nimic special nu are potențialul de a se transforma în ceva incredibil cu această lunație. Nu va fi greu să găsești pe cineva care să fie de acord cu tine și să te înțeleagă, făcându-te să mergi mult mai ușor spre obiectivele tale, cu încredere.

Capricorn Încearcă să nu te împotmolești în greutățile zilei, încât să nu reușești să observi oportunitățile care apar. O posibilă tensiune în cercul tău social. Dacă sari direct la concluzii și lași emoțiile să înlocuiască rațiunea, ai putea strica prietenii importante și chiar imaginea de sine. Stai calm. Alege cu înțelepciune persoanele în care ai încredere.

Vărsător – Ziua îți aduce sentimentul de dublu necaz. Ești încă cu mintea împărțită între muncă și o persoană dragă. Deși pot avea și febră din cauza confuziei, tot ce trebuie să faci este să îți asculți inima și apoi să acționezi. Dacă raționezi fiecare pas pe care îl faci, confuzia se poate agrava. O relație secretă sau un detaliu personal ar putea ieși la suprafață dacă nu ești atent.

Pești O persoană cu care lucrezi sau pentru care lucrezi nu este la fel de previzibilă ca iluminatul. Această persoană agită lucrurile și face mai greu să acționezi. De ce nu-ți place acest moment când totul este nou și plin de posibilități?! Iertarea este sfântă, iar această nebunie corectată te ajută să rezolvi lucrurile fără ca vreunul dintre voi să simtă că a fost vinovat.