Evenimentul Zilei > Actualitate > Horoscop Minerva. Ce ne aduce ziua de 4 august: Nu te îndoi de tine
Horoscop Minerva. Ce ne aduce ziua de 4 august: Nu te îndoi de tine

Horoscop Minerva. Ce ne aduce ziua de 4 august: Nu te îndoi de tine

Horoscop Minera. Data de 4 august se anunță a fi o zi cu totul specială pentru anumite zodii.

Horoscop Minerva, 4 august

Berbec – Poți avea, în secret, îndoieli cu privire la viitorul unei situații (poate profesionale), dar nu trebuie să te îndoiești de tine. Ai ce ai nevoie și sprijinul partenerilor care doresc să reușești. Reflectează la ambițiile, viziunea sufletească și misiunea pe care o ai. Nu îți fie teamă să abandonezi aspirațiile pe care le-ai depășit.

 

Taur – Oare ce se va întâmpla cu responsabilitățile tale? În mod normal, ești o persoană foarte rațională, dar dacă cineva te face să nu mai ții cont de nimic, s-ar putea să fii în aer o vreme! Ceea ce te-ar putea împiedica să faci față acestora este atitudinea ta, care poate fi puțin încăpățânată uneori, mai ales dacă ai probleme cu ritmul schimbării.

 

Gemeni –Vrei mai mult de la viață și de data aceasta ești hotărât să obții. Cheia este disponibilitatea de a ieși în afara zonei de comfort tot timpul. Ești pregătit pentru noi provocări și experiențe și îți faci prieteni și asociați noi. Obiceiurile moștenite din copilărie s-ar putea ciocni cu idei și valori noi care par să promită multe.

 

Rac – Știri interesante de la prieteni, precum și probabilitatea de a afla ce stă în spatele unor evenimente și întâlniri. Dacă soliciți asistență financiară, o bursă sau un împrumut, acum le-ai putea obține. Ai grijă ce acorduri închei sau ce decizii pripite iei în această lună. Ești îndemnat să căutați lucruri noi. Ai putea să te concentrezi profund pe plan academic.

 

Leu – Stabilește întâlniri importante cu asociații de afaceri, cu cei interesați de colaborare, propune-ți planurile sau caută un loc de muncă mai bine plătit. Promovarea, distincția și recunoașterea publică se pot manifesta prin lucrările finalizate anterior. Poți face din acesta un moment pentru urmărirea obiectivele profesionale.

 

Fecioară – Ai multe de făcut! Acest lucru este de bun augur dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau ești interesat să iei mai multe proiecte în lucru. Hazul, creativitatea și camaraderia pot umple atmosfera locul de muncă, în timp ce te bucuri alături de colegi și clienți. Ar putea aduce un nou loc de muncă sau mai multe sarcini pe birou.  

 

Balanță – Trebuie să te lași dus de val – oriunde te duce această energie foarte neconformistă, îți dorești să rămâi în fundal, în culise, departe, de orice dramă adusă. Vei fi acolo pentru a te prezenta atunci când este necesar, dar în afară de asta, ai prefera ca oamenii să pretindă că nu ești acolo! Aceasta este o zi pentru a programa întâlniri virtuale.

 

Scorpion – Toți suntem destul de familiarizați cu ceea ce nu putem face în timpul carantinei. Așa că nu vor fi prea multe cupluri angajate care vor ieși la restaurant. Nici multe persoane singure care vor dori să participe la un chef alături de necunosuți! Toate acestea îți stimulează creativitatea. Face să lucrezi mai mult pentru tine.

 

Săgetător – Energia Peștilor se poate simți în toate lucrurile menționate deja, pe lângă reflecții, intuitiție, sarcasm, introvertire, amuzament, compătimire și visare. Întreaga gamă de emoții resimțită de acest semn profund, mutabil, de apă, a-i putea să o simți și tu urcând și suind în tine. Susține sentimentul de speranță deja, în aer.

 

Capricorn – Garantează că mintea ta este foarte concentrată pe venituri și pr propria prosperitate. Deși îți place întotdeauna să-ți construiești viața ca o afacere, este de preferat în mod special să-ți sporești abundența în această lună și pe tot parcursul anului chiar. Este un îndemn de a găsi o modalitatea de a îmbina, partea practică cu cea spirituală.

 

Vărsător – Cu atâta putere astrală în semnul tău, ai ocazia rară de a direcționa toate evenimentele în favoarea ta. Acum este momentul să contactezi managerii de resurse umane și liderii de echipă care caută pe cineva cu abilitățile tale. Odată ce vei trece interviul, ești obligat să convingi. Evidențiază obiectivele și planurile personale.

 

Pești – Acordă atenție mesajelor din Univers acum pentru că ai putea avea degetul pe direcția unor descoperiri semnificative. Același sector al cerului reglementează, de asemenea, lucrul la proiecte în privat sau în curs de dezvoltare care pot dura ceva timp pentru a se corecta, așa că, prin toate mijloacele, lasă creativitatea să lucreze.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News