Evenimentul Zilei > EVZ Special > Horoscop Minerva, 6 iulie. Zodia care se simte la răscruce de drumuri. Frustrarea nu ajută, fă o schimbare
Horoscop Minerva, 6 iulie. Zodia care se simte la răscruce de drumuri. Frustrarea nu ajută, fă o schimbare

Horoscop Minerva, 6 iulie. Zodia care se simte la răscruce de drumuri. Frustrarea nu ajută, fă o schimbare

Ce ne rezervă astrele pentru ziua de 6 iulie. Minerva a pregătit horoscopul pentru toate zodiile. Nativii multor zodii simt oboseala dinaintea vacanței. Este nevoie de o pauză

Horoscop Minerva, 6 iulie.

Berbec – O mare parte din energia astrală sugerează faptul că cineva sau ceva din trecut, cu o amprentă financiară puternică, se întoarce pentru a fi rezolvat odată pentru totdeauna. Ies în evidență sectoarele de muncă independentă și a prietenilor precum și a mediului social în care te învârți și care au o puternică legătură cu modul de a-ți câștiga existența. Contactul cu persoane cu care ai pierdut legătura poate duce la mai mulți bani în viitor.

Taur – Ești încurajat să dai afecțiune celor pe care îi iubești. Este un lucru pe care îl poți face mereu, în interior, dar de fapt oamenii au nevoie de apreciere fizică și verbală mai mult decât ne dăm seama uneori. Folosește această energie și pentru a oferi tot ce e mai bun din toate. Ia un mic dejun cu fructe proaspete și cereale integrale, conservă fructele și legumele proaspete toată ziua și consumă puține proteine la o singură masă.

Gemeni – Ar putea exista tensiune în atmosferă pe care corpul tău o percepe drept oboseală. Dacă ești tot timpul pe fugă, ai argumente la-ndemână și poate prea implicat, ai putea avea probleme. Ai șansa să-ți transformi sănătatea schimbându-ți atitudinea față de viață. Dacă poți vedea cum contribui la problemele personale, poți face modificările corecte. Oh, și, apă, apă, apă! Energia va radia cu acest tip de tratament.

Rac – Situațiile tensionate se îndreaptă astăzi. Pare că există certuri în fiecare colț. Nu uita că este calea pe care ai ales-o. Posibil să nu fi anticipat barierele, dar sunt inevitabile. Cheia succesului este să găsești echilibrul corect între activitățile personale și cele exterioare. Nu-ți vărsa frustrările către ceilalți. Ceea ce vrei de la viață și de la relație poate să nu fie ceea ce dorește cum spuneam, partenera/ul ta/tău.

Leu – Ziua aduce o mulțime de argumente pe care nu le-ai sesizat. Cel mai bine ar fi o discuție deschisă pe această temă pentru a evita lacrimile și haosul. A fi prea pasional și combativ ar putea fi căderea ta. Rafinează-ți jocul înainte de a da cu viața sentimentală de pământ. Ia o pauză. Nu trebuie să acționezi imediat. Atenție la interacțiunile cu ceilalți. S-ar putea să nu-ți placă slujba actuală, dar nu are niciun rost să fii Gică contra.

Fecioară – Începutul săptămânii aduce probleme majore de relație atunci când Marte și Venus se opun lui Saturn din Vărsător. Ceea ce vrei de la viață și de la o relație poate să nu fie ceea ce dorește partenera/ul ta/tău. Va duce la o mulțime de argumente cărora nu le-ai dat importanță. Cu toate acestea, nu evita dialogul! A fi prea pasional și combativ poate duce la cădere. Vezi cum interacționezi cu ceilalți.

Balanță – Mulți se simt la o răscruce de drumuri. Poate vrei să părăsești un loc de muncă în care ai sacrificat prea mult și unde te simți neapreciat. Aplică pentru o altă poziție în birou sau pentru una mai bună. Responsabilitățile de familie pot întârzia sau îți pot complica programul. Dacă îi supraveghezi pe alții, poți deveni frustrat de cineva care pur și simplu nu cunoaște limitele.

Scorpion -Ziua sugerează un moment incredibil de social pentru tine. Eforturile de a face bani sunt cel mai bine susținute atunci când mergi la diverse evenimente și prezentându-te în fața a cât mai mulți oameni. Cauți sugestii despre cum să reacționezi. Cariera ta cere o infuzie de energii noi care să îți asigurea liniștea financiară și unde intervin noii tăi prieteni. Construiește moralul și îi poți face pe toți mai eficienți.

Săgetător – Îți place să explorezi idei noi, propriile tale aventuri ale minții, și ești ajutat în aces sens de astre. Natura ta idealistă te ispitește să te concentrezi asupra viselor utopice. Simți această energie ca pe o esența posibilității și va fi o perioadă de optimism emoțional pentru tine. Indiferent de ce te-ai îndoit că este posibil în sănătatea sau în regimul alimentar, acum este momentul să încerci. Nu trebuie să fie un maraton.

Capricorn – Dacă poți rămâne într-un cadru de spirit relaxat, chiar și atunci când te simți motivat, vei folosi mai puțină energie și vei avea mai mult de rezervă pentru corp și pentru viața ta. S-ar putea să te simți înclinat să faci sport. Natura ta de pământ ți-ar putea aduce reputația de om cu care este dificil de lucrat. Deși s-ar putea să nu-ți placă slujba actuală, nu exclude niciun element, oricât de naiv crezi că este șeful tău.

Vărsător – Vrei să dai sfaturi tuturor. Nu uita că nu toată lumea îți dorește sfatul. Dă-l doar dacă ți-l cere cineva. Este în firea ta să vrei să sari în viața oamenilor și să repari lucrurile. Rezistă acestei ispite. Ceea ce ar putea avea nevoie oamenii este să îi asculte cineva. Ești un muncitor harnic, de fapt, este unul dintre lucrurile care ar trebui să te facă să te simți mândru. Poate totuși ar trebui să faci o pauză!

Pești – Ai un milion de lucruri pe lista de sarcini. Dar dacă nu faci o pauză, munca heirupistă te-ar putea duce la o epuizare semnificativă. Fără odihnă, te-ai putea leza grav. Stai la soare și relaxează-te și, pentru binele tău, nu îți verifica mailurile și nu răspunde la mesaje. Măcar câteva zile! Când credințele personale intră în discuție ești gata de luptă. Cu toate acestea, înainte de te arunca în luptă, ascultă ce spune cealaltă persoană.