Horoscop Minerva, 5 iulie. O zi în care aproape toate frământările se învârt în jurul banilor, a relațiilor interpersonale și a locului de muncă.

Berbec – Poate că te-ai simțit creativ și pasionat în ultimele două săptămâni și ai rezistat legăturii cu „tradiția”. Cu toate acestea, deși te simți independent și romantic, astăzi, nu renunța la jobul cotidian sau nu îți neglija responsabilitățile. Încă trebuie să câștigi bani pentru a supraviețui, așa că nu face sau spune nimic ce vei regreta mai târziu. Unii oameni ar putea fi iritați de atitudinea ta îndrăzneață, uneori dominatoare.

Taur – Mintea ta a luat-o la goană odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur! Este în domiciliu, în Gemenii, unul dintre semnele pe care le stăpânește. S-ar putea să îți fie greu să te concentrezi asupra unui singur lucru, dar este în regulă. Această energie diversă te încurajează să urmărești o mulțime de opțiuni romantice diferite. Încă de la începutul săptămânii, se opun natura ta spontană și bunul simț comun.

Gemeni – Uneori ești victima iluziei că ai comunicat ceva chiar și atunci când nu ai făcut-o. Simți doar lucrurile atât de intens încât crezi că ai comunicat, când doar ți-ai imaginat totul! Ia în considerare comunicarea bidirecțională prin munca de echipă, dacă este posibil. Sau prin sport – cum ar fi volei, unde ți se cere să îți folosești vocea pentru a-i informa pe colegii de echipă ce faci!

Rac – Emoțiile se pot intensifica și este important să rămâi calm acum. Evită să dai vina pe cineva dacă ești supărat sau descurajat. Pur și simplu fă tot posibilul și acceptă că schimbarea face parte din viață. Cu cât comunici și interacționezi mai mult cu oamenii, cu atât șansele de a progresa în orice domeniu sunt mai mari. Fii pregătit să refaci o lucrare sau un proiect pe care l-ai considerat finalizat.

Leu – Folosește-ți puterea profesională pentru a-ți spori perspectivele financiare. Este posibil să ai un succes nelimitat în domeniul tău de activitate. Mai bine să-ți dedici talentul sectorului profesional de interes pentru a câștiga primul loc. Dacă ești sârguincios în acțiunile personale pe plan profesional, fii sigur că vei avea câștiguri majore pe plan financiar prin majorări, promoții și bonusuri.

Fecioară – Tensiunea nervoasă este singura problemă de care trebuie să fii conștient acum. Poți face orice pentru a-ți odihni sistemul nervos. Îți va fi de ajutor în multe feluri. Masajul, meditația și un program de exerciții fizice sub controlul unui antrenor îți va prinde bine. De asemenea, ia vitamine și minerale care vă hrănesc nervii. Consumă alimente bogate în fitonutrienți. Cercetează alte modalități de a-ți îmbunătăți starea de bine.

Balanță -Viața la domiciliu și viața profesională se confruntă săptămâna aceasta. Dorința ta de a avea o viață de familie sigură intră în conflict cu ambiția legată de carieră. Lupta se dă între dorința de a fi acasă la o oră decentă și obținerea acelei plăți în plus pentru ore suplimentare. Pe măsură ce te străduiești să creezi echilibru, realizezi că trebuie să faci câteva sacrificii pentru a obține ceea ce dorești.

Scorpion – Unele dintre problemele legate de viața de acasă cu care te-ai confruntat te pot face să tânjești după independență și abilitatea de a face lucrurile cum dorești. Pe măsură ce te gândești serios la ceea cum vrei să fie acest echilibru, va trebui să îți pui câteva întrebări dificile. Vei fi un lup singuratic sau masculul alpha, conducătorul haitei? Avertismentul este că nu există un răspuns ușor de dat.

Săgetător – Unele dintre problemele legate de viața de acasă cu care te-ai confruntat te pot face să tânjești după independență și abilitatea de a face lucrurile cum dorești. Pe măsură ce te gândești serios la ceea cum vrei să fie acest echilibru, va trebui să îți pui câteva întrebări dificile. Vei fi un lup singuratic sau masculul alpha, conducătorul haitei? Avertismentul este că nu există un răspuns ușor de dat.

Capricorn – Uneori dai impresia că totul merge bine chiar și atunci când nu merge. Ești fascinat de ideea de a te distra și uiți să te întrebi dacă îți este cu adevărat bine. Cu puțin ajutor astral, datorită energiei eliberate de actuala conjunctură planetară, profită de ocazie pentru a ști ce simți cu adevărat. Fii concentrat pe finalizarea a tot ce ai început deja. Evită să petreci prea mult timp pe chat cu subiecte care nu au legătură cu munca.

Vărsător – Abilitatea ta de interacționa cu ceilalți, de a aduce oamenii împreună și de a împărtăși idei, te face remarcat acum. Antreprenorii se pot simți norocoși sau neliniștiți, ceea ce poate fi rezultatul asumării a prea multor responsabilități înainte de a fi pregătit să o facă. Cere sfaturi pentru a-ți îmbunătăți performanța și a face alegerile potrivite. Un flirt la birou ar putea scăpa de sub control.

Pești – Te concentrezi pe găsirea unui nou loc de muncă sau a unei noi poziții profesionale, pe banii care îi ai și care pot să-ți îmbunătățească poziția, astfel încât să fii perceput diferit. Cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare este o activitate profitabilă în acest moment. Prețul terenurilor în multe locuri crește și va continua să crească în viitorul apropiat. Investește cu înțelepciune și poți constata că activele tale financiare cresc substanțial.