Moment crucial pentru nativii acestei zodii. Situația le cere să-și asume anumite riscuri.

Berbec – Creativitatea financiară este sporită, dar îți face și munca mai grea decât trebuie. Așa că mai bine cere sfatul unui consilier bancar pentru a-ți rezolva situația financiară. Mizează și pe propriile instincte, nu doar pe sfaturile acestei persoane. Asigură-te că îți alegi foarte atent consilierul. Poți anticipa dacă sfaturile pe care le primești te vor ghida în direcția corectă.

Taur – Te vei simți capabil să obții ceea ce ai nevoie, fie de la alți oameni, fie de la tine. Judecata bună și puterea ta de observație par să fie sporite. Folosește-ți instinctul pentru a alege cele mai bune alimente pe care să le consumi. Alimentele cultivate, în special cele cu hormoni trebuie evitate, deoarece stimulează excesiv producția de estrogen și testosteron la femei și, respectiv, la bărbați.

Gemeni – Există momente în viața când s-ar putea să te simți oarecum inhibat. Este ca și cum ceva te-ar reține de la împlinirea totală. Poate că emoțiile te copleșesc sau ideea de angajament te înspăimântă. În orice caz, reticența ta în a face pasul este în detrimentul evoluției profesionale. Situația îți cere să îți mai asumi și câteva riscuri. Ar putea exista câteva lupte interioare, înainte de a stabili ce vrei.

Rac -Astăzi îți poate îmbunătăți intuiția și îți va permite să îți acordezi latura psihică la evenimentele zilei. Nu crezi că este nevoie? Ia mai gândește-te! Ești atras de faimă și de putere, dar cauți substanță într-o fantasmă. Ziua poate aduce insatisfacții la tot ceea ce ai lucrat până acum. Mult noroc oricui încearcă să treacă de tine și de ceea ce crezi că meriți, acum. Beculețul roșu este aprins.

Leu – Nevoia de putere te poate face să simți că pierzi controlul asupra vieții și identității tale. S-ar putea să rănești unele sentimente. Deși s-ar putea să nu simți, poți avea succes dacă te concentrezi asupra obiectivelor viitoare. Ceva legat de angajamentul actual trebuie formalizat astfel încât să faceți progrese și să atingeți un anumit obiectiv. Trebuie să petreci mai mult timp singur, să faci planuri și să iei anumite decizii.

Fecioară – Ești într-un moment destul de prost în ceea ce privește munca acum, așa că nu transforma o situație tensionată în propria problemă. Dacă nu poți face ceva într-o zi, este mai bine să amâni până a doua zi. Te lupți cu o decizie importantă care va avea un efect dramatic asupra carierei tale. Încearcă să nu îți supra-analizezi poziția. Este clar că trebuie să ai încredere în intuiția ta. Va trebui să îi dai mai multă importanță.

Balanță – Orice lucru care te entuziasmează va găsi sprijin suplimentar. Bugetele și provocările financiare vor beneficia de o analiză atentă și realistă. Visele mari necesită o bază solidă. Este posibil să preiei prea mult, mai ales dacă vrei să faci o impresie bună. De aceea, este necesară o abordare directă. De asemenea, este un moment norocos pentru a stabili contacte și pentru a-ți asigura poziția în cadrul unei organizații.

Scorpion -Astăzi este despre banii și valorile tale. Poate fi o zi excelentă, pe măsură ce apar mai multe oportunități de a câștiga bani. Aceasta înseamnă că poate fi necesar să muncești mai mult decât să socializezi tot timpul. Posibil ca cercul social în care te învârți să te epuizeze cerându-ți prea mult, creând multă tensiune și oboseală și să scapi din vedere tocmai ce este important – câștigurile tale.

Săgetător – Dacă ai căutat să cumperi o casă sau un teren, dar fără succes, astăzi ai putea să o găsești. Dacă ai nevoie de un împrumut la domiciliu, ziua este excelentă pentru a o face. De asemenea, este o zi bună pentru negocieri, dar și de scos bani din pungă. Dacă ai nevoie de ajutor la serviciu sau acasă, este o zi numai bună pentru a cere acest lucru. Mulți sunt dispuși să te servească.

Capricorn – Simți o oarecare tensiune în familie. Resentimentele au fost lăsate să dea în clocot și jocurile de putere subtile au rămas fără rezoluție. Totul devine insuportabil pentru tine. Indiferent de riscurile implicate, vei lua măsuri pentru a clarifica lucrurile. Găsirea de noi modalități de a te exprima te poate ajuta cu perspectiva asupra vieții și a modului în care îți vezi locul în lume.

Vărsător – Dacă ți-ai neglijat propriile nevoi în ultima vreme, fă-ți timp pentru a-ți asigura de ajutorul celor din jur. A copiilor sau a colegilor altfel, vei continua să lucrezi cu noaptea în cap fără să faci ceva și pentru tine. Acest lucru ar putea însemna să faci o plimbare sau urci pe banda de alerg pentru a-ți crește ritmul cardiac care este întotdeauna important! Sau chiar să alergi la propriu, în loc să faci cumpărături online.

Pești – În sfârșit te simți într-o poziție suficient de puternică emoțional, pentru a dori să îți asumi un angajament mai ferm. Deși s-ar putea să te simți foarte creativ, este posibil să nu ducă la succesul financiar pe care l-ai sperat. Deși acest lucru poate fi frustrant, nu renunța. Concentrează-te pe îmbunătățirea muncii și pe a deveni mai bun. Fii mai atent la partea de creativitate.