Horoscop în Săptămâna Mare. Se anunță venituri substanțiale și mult noroc în dragoste

Horoscop în Săptămâna Mare. Se anunță venituri substanțiale și mult noroc în dragoste Horoscop 4 mai 2024. Zodia care primește bani din surse neașteptate. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Horoscop în Săptămâna Mare. Marii câștigători din Săptămâna Patimilor sunt Peștii. Nativii născuți în aceasă zodie vor obține sume generoase de bani, spre deosebire de Săgetori care au parte de o perioadă dificilă.

Horoscop pentru Berbec

Horoscop în perioada 29 aprilie - 5 mai. Nativii născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână frumoasă în care vor depăna amintiri frumoase și vor fi acaprați de visele din trecut, de amintirile frumoase.

Totuși, astrologii recomandă să nu vă lăsați purtați de emoțiile puternice. La un momentdat veți fi nevoiți să le reconsiderați. Poate ar fi bine să restabiliți o veche legătură. Nu este exclus să aveți parte de surprize plăcute.

Taur

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru nativii din Taur, fecunditate este cuvântul cheie. Astrele le-au pregătit o întâlnire surpriză care poate evolua frumos, dar lent și în secret. Așteptați-vă să aflați informații la care nici nu vă gândeați.

Bani și fericire pentru acești nativi din Horoscop

Sursa foto: Arhiva EvZ

Horoscop pentru Gemeni

Pentru nativii din această zodie, realizarea materială este pe primul plan, mai ales că urmează un nou începtut. Totuși pentru cei cu sângele iute, mai cu seamă pentru tinerii care urmăresc să-și schimbe locul de muncă, o întâlnire, poate o conversație cu o persoană în vârstă este bine venită. Experiența interlocutorului vă ajută să vă creați o perspectivă nouă.

Rac

În Săptămâna Mare, Racii se încarcă pozitiv și își recapăta dorința de a trăi după bunul plac. La orizont se arată mici excursii și călătorii de scurtă durată sau poate o întâlnire.

Leu

Leii nu vor duce lipsă de forță activă. Nativii din această zodie vor controla situația, indiferent de probleme. Combativitatea vă asigură succesul și veți profita din plin de pe urma acestui lucru. În plan profesional este foarte probabil să aveți parte de întâlniri pasionale și să simțiti atracție fizică și magnetică față de o anumită persoană. Nu ratați șansa, asta în cazul în care nu aveți obligații.

Horoscop Fecioară

Și pentru Fecioare se anunță o săptămână plină din punct de vedere emiționali. Nativii din această zodie se deosebesc de restul zodiilor din  Horoscop prin perfecțiune și atenție la detalii. În Săptămâna Mare, Fecioarele au timp să reflecteze alături de o persoană mai în vârstă și ceva mai experimentată. Subiectele de discuție le veți stabili împreună.

Horoscop

Sursa foto: Arhiva EVZ

Balanță

Am ajuns și la Balanțe, principalii câștigători în această perioadă. Succes pe toate planurile, astă prevăd astrele pentru acești nativi. Reușita va fi zgomotoasă și excepțională cu un final mai mult decât fericit, deși inițial vi s-a părut că vă aflați într-o situație dificilă. Cei fără parteneri își pot împlini jumătatea care-i va recompensa din plin cu fericire.

Horoscop pentru Scorpion

Pentru nativii din această zodie comunicare este cheia în săptămâna următoare. Veți primi, un telefon, poate un mesaj sau cine știe veți participa la o reuniune de familie. Punți accent pe schimbul de idei, atât în plan profesional cât și amoros. Veți simți o atracție mai degrabă intelectuală decât fizică. Și în acest caz dialogul va avea un rol important.