Evenimentul Zilei > Actualitate > Horia Brenciu, întrebat de căsătorie: „Uite că la asta nu m-am gândit! Promit să o întreb mâine”
Horia Brenciu, întrebat de căsătorie: „Uite că la asta nu m-am gândit! Promit să o întreb mâine”

Horia Brenciu, întrebat de căsătorie: „Uite că la asta nu m-am gândit! Promit să o întreb mâine”

Celebrul artist, unul dintre burlacii convinşi ai României este pregătit de însurătoare după ce iubita lui, Alice Dumitrescu, a rămas însărcinată şi va avea o fetiţă.

Horia Brenciu este în al nouălea cer de fericire după ce a aflat că iubita lui, Alice Dumitrescu, a rămas însărcinată.

Cântăreţul, deşi împlineşte 40 de ani peste mai puţin de două luni, va deveni, pentru prima oară, tată şi va avea o fetiţă.

"Testele au confirmat gene consistente feminine! Va fi fată", spune Horia Brenciu în culme fericirii precizând totodată că naşterea va avea loc în luna noiembrie. "Doctorii au zis că naşte în luna noiembrie. Dar cred că cel mai bine informat este Dumnezeu. Oricum, sper ca venirea pe lume a fetiţei mele să nu coincidă cu spectacolele pe care le voi avea pe 29 şi 30 noiembrie când mă voi afla cu tot big band-ul meu pe scena Sălii Palatului. Asta chiar că nu mi-aş ierta-o", ne-a declarat viitorul tătic.

Juratul de la "Vocea României" e cu atât mai încântat cu cât nu mai credea să devină tată, el recunoscând recent că nu mai spera să aibă un moştenitor. Cu toate acestea, vedeta nu este încă decisă asupra numelui pe care îl va purta fetiţa, singura hotărâre luată în acest sens fiind cea legată de numărul de prenume pe care îl va avea "moştenitoarea brandului": "Vrem să-i dăm doar un nume pe lângă multisecularul Brenciu".

În altă ordine de idei, se pare că Horia este mai hotărât ca niciodată să-şi întemeieze o familie. Întrebat despre căsătorie, Brenciu a declarat, glumeţ: "Uite că la asta nu m-am gândit! Promit să o întreb mâine", a spus, pentru EVZ, artistul. "Oricum, aş vrea să vă informez că am intrat într-o familie nu cu una, ci cu 3 fete", a continuat el, făcând referire la cele două fete pe care Alice Dumitrescu (44 de ani) le are din relaţii anterioare. Dar, deşi este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din peisajul monden românesc, Brenciu vrea să facă o nuntă la care să invite doar prieteni apropiaţi şi nu este dispus să transforme petrecerea într-un eveniment monden.

Încântat de schimbările produse în viaţa lui, Brenciu ne-a destăinuit cum vede viitorul apropiat, după naşterea fetiţei. "Eu voi cânta cu şi mai mult drag, iar Alice va produce emisiunea de la Pro TV, "Serviciul Român de Comedie", cu şi mai mare pasiune! Până la urmă cred că viaţa noastră nu se va schimba, ci se va împlini, pur şi simplu", spune Horia fiind convins că va fi un tată perfect. "Ştiu poezii, am răbdare, cunosc toate parcurile din Bucureşti şi, dincolo de asta, iubesc la nebunie dulciurile! (…) Ştiu ce trebuie să-i dau atunci când o să-l doară dinţii, stomacul sau va plânge cu lacrimi de crocodil. Ştiu ce trebuie să-i fac atunci când va sughiţa sau îi va fi foame. Ştiu chiar şi ce melodii să-i cânt pentru un somn cât mai adânc", a mai declarat cântăreţul.

Cu toate că va deveni tată şi se va şi căsători cu Alice în curând, artistul ştie că este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz-ul românesc şi n-are de gând să distrugă visele admiratoarelor lui care sperau să-l cucerească. Ba, dimpotrivă, artistul glumeşte şi le promite fanelor lui o serie de surprize de proporţii în ciuda faptului că-şi va schimba "statutul".

Cântăreţul speră ca fetiţa lui şi a iubitei sale să vină pe lume, în noiembrie, într-o zi în care nu are programat niciun concert

Alice şi Horia se iubesc de şase ani

Extrem de discreţi în viaţa personală, Alice Dumitrescu şi Horia Brenciu se iubesc de mai bine de şase ani. Alice este una dintre cele mai cunoscute producătoare TV, ea trecând, pe rând, pe la emisiuni de succes făcute pentru posturi TV precum TVR, Antena 1, Naţional TV, Prima TV, acum fiind angajată la PRO TV. Alături de Horia Brenciu a lucrat la serialul "Om bogat, om sărac" loc unde, de altfel, l-a şi amendat pe artist pentru că a întârziat la filmări.

40 de ani
Horia Brenciu devine tată, pentru prima oară, la această vârstă. El va avea o fetiţă

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Uo0SBHBdxoA?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>