Hingis si Clijsters, pariul campioanelor

Hingis si Clijsters, pariul campioanelor

Putine surprize la Australian Open, in primul concurs de Grand Slam al sezonului. Ieri, in ziua a patra, favoritii au marsaluit.

Pe tabloul masculin, spaniolul Rafael Nadal, americanul James Blake, argentinianul David Nalbandian si rusul Nikolai Davidenko si-au respectat statutul de capi de serie, calificandu-se fara probleme mai departe.

Astazi sunt asteptate cateva meciuri interesante, capul de afis fiind de departe infruntarea dintre americanul Andy Roddick si rusul Marat Safin, campion la Melbourne in 2005. Si in concursul feminin, rezultatele au fost previzibile. Maria Sarapova, Martina Hingis, Kim Clijsters sau Ana Ivanovici si-au croit deja drum catre runda a treia.

Henin, divort confirmat Martina Hingis (Elvetia) si Kim Clijsters (Belgia), doua dintre favoritele la cucerirea trofeului, au facut un pariu hazliu: care reuseste sa stea mai putin timp pe teren, in conditiile in care meciurile lor au fost programate la aceeasi ora!

Ne puteți urmări și pe Google News

In primul tur, Clijsters, aflata la ultima participare la Australian Open, a invins-o pe rusoaica Vasilisa Bardina in 44 de minute, iar Hingis a trecut de frantuzoaica Nathalie Dechy in 54 de minute.

Ieri, in turul secund, tot belgianca a fost mai rapida, trecand in 59 de minute de japoneza Morigami, in timp ce elvetianca a stat pe teren o ora si 8 minute cu rusoaica Kudriavteva.

"Cand a ajuns in vestiar si m-a gasit acolo, Martina mi-a spus: "La naiba, iar m-ai invins". Ne vazusem si inainte de meci, cand imi "promisese" ca ma va astepta in vestiar", a declarat Clijster. Hingis si Clijsters s-ar putea infrunta in sferturile de finala.

O alta mare campioana, belgianca Justine Henin-Hardenne, numarul 1 mondial, care s-a retras de la Australian Open din motive "familiale si personale", s-a despartit de sotul sau, Pierre-Yves, au anuntat socrii sportivei. "Nu stim ce s-a putut intampla in cuplul lor. Pierre-Yves ne-a spus doar ca fiecare este singur, pentru a-si acorda un timp de gandire", au declarat parintii lui Pierre-Yves Hardenne.