Evenimentul Zilei > Actualitate > Heidi Klum va prezenta show-ul MTV EMA la Frankfurt
Heidi Klum va prezenta show-ul MTV EMA la Frankfurt

Heidi Klum va prezenta show-ul MTV EMA la Frankfurt

Supermodelul Heidi Klum va prezenta cea de a 19-a ediţie a premiilor MTV EMA, care, în acest an, se va desfăşura la Frankfurt şi pe care MTV România o va transmite live, pe 11 noiembrie.

„Sunt foarte onorată să fiu gazda MTV EMA 2012, premii care se reîntorc în ţara mea natală, Germania", declară Klum, care s-a născut la Bergisch Gladbach, o localitate aflată la două ore de Frankfurt. „Ea este unul dintre cele mai notorii şi de succes staruri multimedia de pe planetă”, a declarat Bruce Gillmer, Executive Vice President of Talent and Music Programming/Events, Viacom International Media Networks. „Heidi e, fără îndoială, cea mai bună alegere pentru a fi gazda MTV EMA 2012 în Frankfurt şi aşteptăm cu nerăbdare să ne folosim de talentul ei în acest context dinamic reprezentat de showul MTV EMA. Este deja o certitudine pentru noi că va fi o noapte de neuitat”, a mai spus acesta.
Dintre nominalizaţii acestui an, Rihanna şi Taylor Swift se află în topul listei cu cele mai multe categorii, 6 respectiv 5, cu Justin Bieber şi Katy Perry venind puternic din urmă cu câte 4 nominalizări fiecare. Lady Gaga, Carly Rae Jepsen, fun., Lana Del Rey, Nicki Minaj, Jay Z şi Kanye West au fiecare câte 3 nominalizari, în timp ce Green Day, Gotye, Pitbull, Rita Ora, Flo Rida, Muse, Arctic Monkeys, Jack White şi One Direction bifează câte două categorii.
Fanii sunt singurii care decid cine va pleca în acest an de pe scena cu trofeele „Best Male”, „Best Female”, „Best Song”, „Best Hip Hop”, „Best Rock” şi „Best Look”, ultima fiind cea mai nouă categorie introdusă la MTV Europe Music Awards, pentru care se lupta A$AP Rocky, Jack White, Nicki Minaj, Rihanna şi Taylor Swift.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: