Evenimentul Zilei > Actualitate > Harry şi William dezmint: „Nu există…”
Harry şi William dezmint:  „Nu există…”

Harry şi William dezmint: „Nu există…”

Harry şi William au dezminţit într-o notă oficială că între ei nu există disensiuni şi divergenţe. Aşadar, cei doi fraţi resping toate bârfele tabloidelor britanice.

Este vorba de „o falsă poveste” deşi existau „toate dezminţirile noastre”, afirmă băieţii lui Charles şi Diana într-un comunicat. Cei doi denunţă tot ceea ce li s-a pus în cârcă în această perioadă de toată mass-media.

Sursele tabloidelor britanice mint

Se face referire la un presupus comportament „de hărţuire” atribuit principelui William faţă de fratele său mai mic. Iar toate acestea, chipurile, au fost spuse de surse indicate de Times ca fiind apropiate ducilor de Sussex.

În articolul incriminat se afirmă că Harry s-ar fi simţit „dat afară”, de fapt, din Casa Regală din cauza atitudinii hărţuitoare a fratelui mai mare – al doilea în linie succesorală la tronul Elsabetei a II-a după tatăl Charles.

În comunicat dat de staff-urile ambilor fraţi lasă să se înţeleagă cum ducele de Cambridge se simte personal jignit de această suspiciune. „Nu a fost şi nu este hărţuit de nimeni”. Hărţuire a existat doar în imaginaţia bogată a jurnaliştilor inventatori de fabulaţii”.