Evenimentul Zilei > Monden > Hara ajunge cu „The Other” în semifinala International Songwriting Competition
Hara ajunge cu „The Other” în semifinala International Songwriting Competition

Hara ajunge cu „The Other” în semifinala International Songwriting Competition

Hara ajunge cu „The Other” în semifinala International Songwriting Competition, una dintre cele mai mari şi importante competiţii de creaţie muzicală din lume.

Flavius Buzilă, solistul Trupei Hara, a anunţat sâmbătă că piesa „The Other” a fost aleasă în semifinala International Songwriting Competition.

„Super veste, guys!!!🤘🤘🤘

Hara ajunge cu „The Other” în semifinala International Songwriting Competition

Piesa noastră THE OTHER („Celălalt”) a fost aleasă ca semifinalistă într-una dintre cele mai mari și importante competiții de creație muzicală din lume, INTERNATIONAL SONGWRITING COMPETITION, cu sediul la Nashville, SUA!

În concurs au fost înscrise peste 26 000 de piese din întreaga lume!

Țineți-ne pumnii la voturile pentru finală!!!🤘

P.S.1.Flavius a scris această piesă cu dorința de a transmite un mesaj puternic pentru reconectarea noastră ca oameni, în vremuri în care suntem parcă tot mai scindati și mai întorși unii împotriva celorlalți! Dacă „Celălalt” e diferit nu înseamnă că e dușmanul tău, ci doar îți arată o altă perspectivă asupra vieții!

P.S.2. Am înscris această piesă și în selecția națională Eurovision Romania 2015, cu gândul că mesajul ei puternic transmis de pe o scenă atât de vizibilă ar putea face oamenii să rezoneze…juriul nostru de atunci a considerat însă că nu merită să ajungă nici măcar în preselecție…

Speră să ajungă în finală

Happy to announce our ‘SEMIFINALIST’ placement in the INTERNATIONAL SONGWRITING COMPETITION!!
Thank you for your support, hope to see you in the finals!😎😎😎
#ISC2020SEMIFINALIST”, a scris Buzilă pe Facebook.

„Cunoscut ca solist, compozitor și lider al trupei HARA, Flavius Buzilă este un artist complex, cu o prezență inconfundabilă pe scenă și o atitudine vie și inspirațională în viața de zi cu zi”, se arată pe pagina web a trupei.

„Fost profesor de engleză de mare succes la elevi datorită metodelor moderne și nonconformiste de predare, Flavius este puternic implicat în societate printr-o serie de proiecte culturale, sociale și de educație pe care le derulează prin Asociația Culturală Hara, începând cu anul 2006”, se mai povestește pe siteul celor de la Hara.

Flavius a provocat și s-a autoprovocat permanent, creând evenimente emblematice precum 100 PENTRU ROMÂNIA (cea mai mare trupă românească din istorie, formată din 100 de muzicieni), ROMANIA ROCKS sau festivalul CLUJ SYMPHONY EXPERIENCE ale cărui experiențe muzicale unice au devenit virale de la ediție la ediție.