Hănescu a bătut un brazilian la el acasă

Hănescu a bătut un brazilian la el acasă

Tenismenul român Victor Hănescu s-a impus, în această dimineață, în primul tur al turneului ATP Brasil Open, care se dipută în sală, la Sao Paulo.

În runda inaugurală a turneului dotat cu premii de peste 400.000 de dolari, bucureșteanul în vârstă de 30 de ani, a trecut, cu un dublu 6-3, de Joao Souza, un jucător brazilian care se concentrează pe competițiile de dublu. Este doar a doua victorie a anului pentru Victor Hănescu, precedenta venind în primul tur al competiției de la Chennai, în India, când românul a trecut de americanul Sam Querrey. Românul are 167 de victorii și 189 de eșecuri în carieră.

În turul doi al turneului găzduit de Complexo Desportivo Constâncio Vaz Guimarães, Hănescu va da piept cu ibericul Nicolas Almagro, favoritul numărul 1 și câștigătorul de anul trecut al Brasil Open.

Adrian Ungur a urcat în premieră în top 100 mondial, fiind chiar pe ultima poziție a acestui clasament, și contestă tot mai aprig titlul neoficial de "prima rachetă a țării", deținut de ani buni de Victor Hănescu.

Ne puteți urmări și pe Google News