Handbal: România, eşec usturător la Yellow Cup

Handbal: România, eşec usturător la Yellow Cup

Echipa naţională de handbal masculin a României a început slab pregătirile pentru turneul final al Campionatelor Mondiale din Suedia, care va debuta în 13 ianuarie, pierzând cu scorul de 26-35, partida amicală cu Elveţia, în cadrul Yellow Cup, competiţie care are loc la Winterthur, în "Ţara Cantoanelor".

Doar prima repriză a meciului a fost echilibrată, "ceasornicarii" conducându-i pe elevii lui Vasile Stângă cu trei goluri (18-15) după 30 de minute de joc. În partea secundă a meciului, gazdele s-au desprins, iar victoria nu a fost nicio clipă ameninţată de selecţionata română. Cel mai bun marcator al tricolorilor a fost Florea (6 goluri), urmat de A. Stamate (4), Jurcă, Csepreghi şi I. Stamate, cu câte trei.

România întâlni astăzi Slovenia, în timp ce mâine va da piept cu Norvegia. Yellow Cup este ultimul turneu de pregătire înaintea Campionatelor Mondiale din Suedia, Vasile Stângă urmând să aleagă cei 17 jucători pe care va conta în meciurile din Grupa C, din care mai fac parte Croaţia, Danemarca, Serbia, Algeria şi Australia.

Ne puteți urmări și pe Google News