Evenimentul Zilei > Actualitate > Halle Berry a născut o fetiţă
Halle Berry a născut o fetiţă

Halle Berry a născut o fetiţă

Actriţa americană Halle Berry, cea care a declarat recent că "vrea să rămână însărcinată pentru totdeauna", a născut, ieri, primul său copil, o fetiţă.

Purtătorul de cuvânt al actriţei, a declarat pentru people.com, că Halle a născut la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, SUA, şi se simte "grozav".

Berry şi-a dorit foarte mult să devină mamă. În toamna lui 2007, aceasta a declarat în emisiunea lui Oprah Winfrey că i-a fost greu să rămână însărcinată, dar că i-ar plăcea să aibă mai mulţi copii. "Vârsta mi-o dictează. Am nevoie să fiu pregătită pentru mai mulţi. Nu trei, dar doi copii ar fi un lucru drăguţ", a spus actriţa. Ea a declarat că este pregătită, chiar, să adopte, dacă nu va reuşi să aibe un copil biologic.

Tatăl copilului este top modelul Gabriel Aubry, în vârstă de 32 de ani, cu care starul din "Catwoman" are o relaţie de doi ani.
Berry, în vârstă de 41 de ani, a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice şi cu cântăreţul Eric Benet, dar ambele mariaje au fost calificate de actriţă drept nişte eşecuri.

Deşi nu intenţionează să se căsătorească cu tatăl copilului ei, actriţa a declarat că ea şi Gabriel au o relaţie extrem de serioasă.

(10:53)