Simona a precizat că, totuși, nu este motiv de intrat în panică. ,,A fost o săptămână frumoasă, plină de evenimente. Au fost plăcute și m-am bucurat de ele. După aceea, am fost în vacanță, ceea ce mi-a prins foarte bine. M-am odihnit, m-am relaxat și m-am reîncărcat.

Au fost peste două săptămâni în care nu am pus mâna pe rachetă. Am vrut să mă rup de tot ce a fost înainte. Acum, o iau de la capăt pentru că urmează o perioadă importantă” a declarat Simona Halep, pentru Gabriel Morariu, corespondentul Digisport la Toronto. Simona a completat:

,,Nu s-a schimbat nimic special. Este o împlinire și mai mare, câștigând Wimbledon, cel mai frumos și cel mai tare turneu din tenis. Munca va continua și îmi voi face la fel programul. Impactul a fost mult mai mare decât la Roland Garros.

Oamenii au avut trăiri frumoase și s-au bucurat pentru mine.” În acest context Halep a afirmat: ,,Senzațiile sunt ciudate, pentru că nu m-am antrenat în ultima vreme. Pot să spun că ritmul nu este încă acolo. Dar mă simt bine pe teren, mă simt cu poftă de joc.

Dar va fi greu prima săptămână să îmi găsesc ritmul.” În următorul său meci o va avea ca adversar pe Kristina Mladenovic.

Te-ar putea interesa și: