Guti s-a despărţit de Real Madrid

Guti s-a despărţit de Real Madrid

Mijlocaşul spaniol Guti a anunţat că va părăsi gruparea Real Madrid, echipă pentru care a evoluat timp de 15 sezoane, şi că este aproape de a semna un contract cu Beşiktaş Istanbul.

Fostul internaţional spaniol în vârstă de 33 de ani, care mai avea un an de contract cu Real, a ajuns în curtea grupării madrilene în 1985, pe când avea doar opt ani.

"Părăsesc Madridul cu ideea că familia Realului ma iubeşte", a spus Guti, adăugând: "Nu a fost o decizie uşoară, însă am ofertă foarte bună din partea lui Beşiktaş, o ofertă interesantă pe care mă gândesc să o accept".

Guti era, alături de Raul (care a părăsit-o şi el pe Real pentru Schalke 04 în această vară), cel mai vechi component al grupării de pe Santiago Bernabeu, debutând în 1995 în echipa mare, pentru care a jucat de 542 de ori şi a marcat 86 de goluri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Guti a cucerit cinci titluri în Spania cu Real şi a câştigat de trei ori Liga Campionilor. Dacă va ajunge la Beşiktaş, Guti îl va reîntâlni pe fostul său antrenor de la Real Madrid, Bernd Schuster.