„Dacă se merge pe varianta de dosar politic și pe forța partidului în societatea românească, atunci probabil că varianta de calcul pentru Dragnea și lansarea lui la prezidențiale în timpul campaniei este achitarea lui chiar în fața completului”, a completat consultantul politic, a spus Gușă la RealitateaTV.

Cozmin Gușă a mai spus că în România nu s-a discutat niciodată serios cât de tare a fost "hărtănită" sau "martelată" justiția, nu doar în ultimii doi ani, ci mai ales în ultimii 15 ani.

„Liviu Dragnea nu se predă pentru că știe prea multe. Foști oameni din statul paralel sunt implicați în dosare mult, mult mai grave decât dosarul de la Teleorman cu direcția pentru protecția copilului. Tel Drum este un singur exemplu, dar sunt și altele. Și faptul că îi are la mână cu fel de fel de dovezi îi asigură lui Dragnea un parcurs destul de simplu în justiție.

Așa cum am mai spus și de obicei nu greșesc, această sintagmă ”dosar politic” va fi cea mai bună armă electorală de mobilizare a electoratului pentru a scoate un scor mare și să vedeți de mâine mobilizare în campania PSD pentru să demonstreze că este liderul partidului care este legitimat să conducă România și nu mai este decât un singur pas către prezidențiale și lansarea lui Liviu Dragnea drept candidat.

Dragnea are un singur contracandida în partid, dar care se află în indisponibilitate fizică: Gabriela Firea. Așadar, Liviu Dragnea rămâne singurul prezidențiabil în acest moment și mai ales după evenimentele de astăzi”, a declarat Cozmin Gușă.

Te-ar putea interesa și: