Bănăţenii vor debuta mâine seară (ora 19.00), în deplasare, contra finlandezilor de la MyPa-47, în prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Europa.

Chivorchian dezamorsează situaţia

Timişorenii au mari probleme financiare, mulţi jucători având bani de primit. În ultimele zile, dinspre echipa de fotbal au existat zvonuri care susţineau că fotbaliştii planificau să intre în grevă, până când li se vor achita restanţele financiare. Gheorghe Chivorchian, preşedintele clubului, a declarat ieri că situaţia s-a rezolvat parţial.

"S-au găsit o parte din banii necesari, jucătorii au înţeles acest fapt, nu cred că vor mai face grevă. Trebuie să găsim soluţii împreună pentru a rezolva această problemă. Avem probleme financiare la fel ca toate echipele din România, dar împreună putem depăşi acest moment delicat", a spus conducătorul bănăţenilor.

Ianis Zicu nu este în lot pentru partida cu finlandezii de la MyPa-47. Cosmin Contra a declarat că vrea să se reabiliteze după ce în meciul cu Gloria Bistriţa a fost eliminat şi că vrea să-şi ajute echipa să se califice în turul următor al Ligii Europa.

ATAC

Colţescu acuzat de minciună

Preşedintele Gheorghe Chivorchian l-a acuzat pe arbitrul craiovean Sebastian Colţescu că a minţit când a completat raportul de joc de la finalul meciului FC Timişoara-Gloria Bistriţa.

Arbitrul a scris că jucătorul Cosmin Contra şi-a lovit cu genunchiul un adversar, motiv pentru care a fost eliminat. "Este prea mult ceea ce a făcut Sebastian Colţescu. A minţit în acte când a scris că jucătorul nostru a lovit cu genunchiul un jucător al Bistriţei", a spus Chivorchian.