Evenimentul Zilei > Social > GRAV! Nunta între copii la Craiova. Mirele are 10 ani, mireasa are 8. Autorităţile NU s-au sesizat. Imagini tulburătoare
GRAV! Nunta între copii la Craiova. Mirele are 10 ani, mireasa are 8. Autorităţile NU s-au sesizat. Imagini tulburătoare

GRAV! Nunta între copii la Craiova. Mirele are 10 ani, mireasa are 8. Autorităţile NU s-au sesizat. Imagini tulburătoare

Imagini incredibile la Craiova, făcute publice de un manelist celebru, Alex de la Caracal, la o petrecere care se dorea de pomină.

Astfel, filmările postate chiar pe contul de scializare al manelistului arată doi copii, care mai au ani buni până vor intra, în mod legal, în rândul celor care au buletin, înconjuraţi de familiile lor, în mijlocul unei petreceri.

De fapt, era vorba de o nuntă!

Mirele are 10 anisori, iar mireasa, machiată strident, are 8, informează Wowbiz.ro!

Cei doi minori au încins ”hora miresei”, iar Alex de la Caracal a avut grijă să observe că mireasa are o rochiţă de păpuşă Barbie.

Legea interzice categoric asemenea, căsătoria fiind permisă, în cazul fetelor, de la vârsta de 16 ani, iar la băieţi, abia la împlinirea majoratului.
De altfel, acum patru ani, Dorin Cioabă, care este şi preşedintele Uniunii Internaţionale a Romilor, a anunţat că familiile de romi care îşi vor căsători copiii mai devreme de vârsta de 16 ani vor suferi sancţiuni aspre. Cioabă a menţionat că romii care îşi căsătoresc copiii vor fi daţi pe mâna autorităţilor statului, dar vor fi şi excluşi din comunitate.