Evenimentul Zilei > Actualitate > Grav accident rutier. Șase persoane printre care un minor au ajuns la spital
Grav accident rutier. Șase persoane printre care un minor au ajuns la spital

Grav accident rutier. Șase persoane printre care un minor au ajuns la spital

Un grav accident rutier s-a petrecut, sâmbătă dimineața, pe DJ546, pe raza localității Saelele, Județul Teleorman. Șase persoane, între care și un copil, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Saelele, în care au fost implicate două autoturisme și în urma căruia au rezultat șase victime ușor rănite, neîncarcerate. Unul dintre conducătorii auto a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens lovind un autoturism care circula regulamentar.

La fața locului au intervenit pompierii militari turneni, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, două echipaje medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță și un echipaj de poliție.

În urma accidentului, cei șase pasageri, un minor, două femei și trei bărbați, din cele două autoturisme, au suferit contuzii ușoare, au fost preluați de echipajele medicale și transportați la Spitalul Municipal Turnu Măgurele pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și sablarea carosabilului, iar poliția a preluat cazul pentru cercetări, informează ziarulteleormanul.ro.