Evenimentul Zilei > Economie > GPeC: Peste 100 de recomandari despre cum sa ai un magazin online PROFITABIL
GPeC: Peste 100 de recomandari despre cum sa ai un magazin online PROFITABIL

GPeC: Peste 100 de recomandari despre cum sa ai un magazin online PROFITABIL

Pe 27 Noiembrie 2014 va avea loc, la Bucuresti, a 9-a editie anuala a GPeC (Gala Premiilor eCommerce) - Cel mai Important Eveniment de Comert Electronic din Romania. Mai mult de 30 de speakeri internationali si romani - specialisti cu experienta de necontestat in e-commerce - vor dezvalui audientei peste 100 de recomandari despre cum sa isi dezvolte un magazin online profitabil.

Ziua de 27 Noiembrie 2014 va fi un adevarat maraton de e-commerce, structurat pe doua module:

1. De la ora 09:00 dimineata pana seara la ora 18:00, are loc GPeC Summit – Conferinta care reuneste unii dintre cei mai buni speakeri internationali si romani;

2. De la ora 19:00, se va desfasura cea de a 9-a editie a Festivitatii de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic Romanesc, Gala care reuneste elita industriei de e-commerce si desemneaza magazinele castigatoare ale anului, in urma Competitiei GPeC.

In cadrul GPeC Summit, participantii vor avea ocazia sa afle ultimele tendinte in comertul electronic, cifrele de piata pentru anul in curs si predictiile pentru 2015, concluziile marilor magazine online despre Black Friday 2014, dar mai ales recomandarile celor mai buni specialisti despre optimizarea conversiilor si cresterea vanzarilor.

Prezentarile vor fi axate pe exemple concrete, tips & tricks despre cum sa dezvolti un magazin online de succes, adresandu-se atat celor care au deja o afacere online, cat si celor care vor sa lanseze un astfel de business. In total, organizatorii GPeC promit peste 100 de recomandari/sfaturi/idei despre cum sa ai un magazin online profitabil alaturi de elita comertului electronic care va aduce participantilor un semnificativ aport de networking.

Pentru prima data in Romania, doi guru in optimizarea conversiilor vor vorbi la GPeC Summit: André Morys (autorul cartii best-seller germane “Conversion Optimierung”, Co-fondator si CEO Web Arts, precum si fondatorul European Conversion Summit) si John Ekman (fondatorul Conversionista!  – compania nr. 1 de optimizare a conversiilor in Suedia).

Bartosz Niwinski, Regional Manager CEE Hybris, va vorbi despre Omnichannel – noul mod de abordare al business-ului traditional de comert electronic. Deloc in ultimul rand, Chris Sherwood, Head of Public Policy Allegro Group (companie parte a grupului Naspers care a achizitionat eMAG), va puncta ultimele tendinte in e-commerce din tarile din Europa si ce urmeaza sa se intample in Romania.

Pe langa speakerii internationali, organizatorii au anuntat si o parte din numele sonore autohtone care vor vorbi la GPeC: Andy Szekely (Bootcamp University), Antonio Eram (Netopia mobilPay), Catalin Cretu (VISA Europe), Felix Patrascanu (FAN Courier), Gian Sharp (Cargus), Horea Vuscan (BTCXchange – BitCoin), Ionut Munteanu (WebDigital), Iulian Padurariu (The Marks), Liviu Taloi (Ecompedia), Lucian Aldescu (DPD Romania), Marin Mitroi (RomCard), Valentin Radu (Marketizator), Violeta Luca (eMAG). Lista este in actualizare, iar organizatorii promit si alte “nume grele”.

Incepand cu ora 19:00, are loc Festivitatea de Decernare a Premiilor GPeC, intr-o adevarata atmosfera de spectacol. Desi organizatorii nu au anuntat inca nimic referitor la surprizele pregatite audientei, este de precizat ca GPeC 2012 a debutat cu invitatul special Dan Puric, iar GPeC 2013 a fost deschisa oficial de Horatiu Malaele.

Cea de a 9-a editie GPeC are loc pe 27 Noiembrie 2014, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms. Inscrierile la eveniment se fac pana pe 21 Noiembrie pe site-ul organizatorilor, www.gpec.ro, pretul unui bilet fiind de 59 EUR (TVA inclus).

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: