Evenimentul Zilei > Sport > Giuleştiul s-a mai ales cu un „despot“
Giuleştiul s-a mai ales cu un „despot“

Giuleştiul s-a mai ales cu un „despot“

Oficialii clubului de fotbal Rapid l-au prezentat ieri pe Ranko Despotovici, atacantul adus recent de la formaţia sârbă FKVojvodina Novi Sad.

Jucătorul a semnat un contract pe patru ani şi va purta tricoul cu numărul 9, cel care i-a aparţinut până acum lui Ionuţ Mazilu. Despotovici este primul golgheter al unui campionat din Europa care a fost transferat de o echipă din România. Proaspătul giuleştean a fost în sezonul trecut cel mai bun marcator din campionatul Serbiei, cu 17 goluri marcate.

„Nu promit că o să înscriu 100 de goluri pentru Rapid, însă voi juca din toată inima. Îmi doresc să evoluăm în Liga Campionilor“, a declarat Ranko Despotovici. La conferinţa de presă organizată pentru prezentarea sârbului s-a semnat şi contractul de publicitate între clubul Rapid şi Millennium Bank.

În timp ce Constantin Zotta încerca să spună câteva cuvinte despre colaborarea care va exista între club şi instituţia bancară, George Copos a dictat de pe margine: „Just sign it“ (semnează!), moment în care subalternul său a tăcut chitic şi s-a conformat. Tot cu această ocazie, Grigore Sichitiu a fost reconfirmat în organigrama Rapidului, acesta fiind instalat în funcţia de director general adjunct. George Copos, adevăratul despot din Giuleşti, l-a muştruluit pe Sichitiu, care a roşit de penibilul situaţiei. „Grigore s-a rătăcit pe la Piatra-Neamţ, dar, pentru că îmi este prieten, am reluat colaborarea cu el“, a spus Copos.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News