În prima zi a lunii martie, Paco Baliardo și membrii celebrei trupe de salsa și flamenco vor aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru prima dată la Sala Polivalentă din Iași, începând cu ora 20.30, urmând ca în 2 martie să revină la Berăria H, din București, pentru încă un show de neuitat, la doar trei luni de la concertul sold out care a avut loc în aceiași locație.

Biletele pot fi cumpărate online de pe bilete. ro, dar și de la magazinele InMedio și Germanos, iar prețul acestora variază în funcție de oraș și categorie, astfel că prețul unui bilet la Iași va fi între 129 și 219 lei, iar în București doritorii pot achiziționa bilete începând de la 99 și ajungând la 209 lei. Paco Baliardo este co-fondator și membru Gipsy Kings, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei.

Alături de band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști, șiau dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii, dobândind un succes global la sfârșitul anilor ‚ 80. Aceștia sunt recunoscuți la nivel mondial datorită hit-urilor precum „Djobi, Djoba”, „Bamboleo”, „Volare” sau „Escuchame” și sunt considerați, astăzi, cea mai importantă trupă de salsa și flamenco, marcând profund dezvoltarea acestui gen muzical la nivel internațional. Au peste 18 milioane de albume vândute, dar și un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume, cu „Savor Flamenco”, în anul 2014.