Gîndul de la ora 22.30: În curînd: cristoiublog.ro!

Gîndul de la ora 22.30: În curînd: cristoiublog.ro!

Experienţa facebook m-a convins că Internetul rămîne unica formă de a mă exprima în deplină libertate a conştiinţei, fără grija că aş putea pune la întra în conflict fie cu simpatiile şi antipatiile deja formate ale cititorilor sau telespectatorilor, fie cu interesele financiare ale patronatului.

cristoiublog.ro, un domeniu pe care l-am înregistrat azi, va fi mai mult decît un blog. Alături de comentarii la cel puţin două ore ale actualităţii politice (prezente şi pe facebook), voi oferi exclusiv celor care citesc cristoioublog.ro rubricile: Lumea văzută de un român rupt în fund (note de călătorie satirice din străinătate, filmuleţe şi fotografii din numeroasele locuri din lume, vizitate de mine ca ziarist), Cu Ion Cristoiu prin infernul contemporan (amintiri din peste 40 de ani de presă), Veselia generală (proză satirică), Documente de Istorie ( fotografii, reproduceri de documente), Lumea prin care trec (eseuri, note, meditaţii despre Istori şi despre lumea în care trăim).

CITIȚI ȘI:

  • Gîndul de la ora 18: Cum salută Presa liberă un hatîr făcut de Ponta maşinăriei de calomnii numite Presa lui Dan Voiculescu
  • Gîndul de la ora 16: Nefericita idee a lui TB privind referendumul

Ne puteți urmări și pe Google News