Becali, un nou derapaj privind vaccinarea! „Eu fac gargară cu ţuică de două ori pe zi.”

Becali, un nou derapaj privind vaccinarea! „Eu fac gargară cu ţuică de două ori pe zi.” Gigi Becali, desculț într-o benzinărie. Fără pantofi, dar cu cruce la gât. Sursa: Arhiva EVZ

Omul de afaceri Gigi Becali a povestit despre tratamentul împotriva COVID-19, cu Ivermectină. Acesta a mai mărturisit că cel mai bun remediu este gargara cu țuică care dă virusul afară.

Gigi Becali a declarat că Ministerul Sănătăţii trebuia să-i ofere licența pentru producţia de Ivermectină. Acesta a mărturisit că vrea să vândă tratamentul cu un leu tuturor farmaciilor pentru a scăpa omenirea de virusul păgubaș.

„N-am nicio problema, ușa mea nici nu a fost zgâriată. A intrat omul ăla în Luţu, omul era muncitor în construcții. A greșit Luţu, au rămas amândoi fără carnet, omul ăla mai era și băut. Era pe la 7 dimineața. Eu în fiecare dimineața vine Luţu și mă ia și la 7-7:30 sunt la biserica.

Daca nu am servici, mă duc la Dumnezeu în casa, nici nu mă pune la munca, îmi pune muzica. Iar daca asculți muzica aia, iți vine bucurie și fericire, așa de bine te simți. Că aia care zic că treiasc fericirea, mint, că fericirea e doar în Hristos. Eu nu le cer oamenilor, dar duminica este ziua lui Dumnezeu. De ce să nu mergi alea doua ore la biserica, să furi de la Dumnezeu?

Ne puteți urmări și pe Google News

Eu spun așa: e adevărat, omul face ce vrea, dar și vaccinații și nevaccinatii au nevoie de antivirale în farmacii. În toață lumea găsești Ivermectina la farmacie. Eu stiu că v-ați vindecat cu medicamente de la mine. Oamenii simpli, care nu au de unde lua, nu au dreptul? Cum în Germania poți să iei, să fie și la noi. Nu e cum au zis, că e pentru animale, ce, daca dai penicilina la vaca, nu mai dai și la oameni? Dacă s-a demonstrat că e cel mai eficient, de ce să nu avem în farmacii? Eu pot produce 10.000 de pastile pe ora, dau la toată Romania gratis. Pot să produc și Arbidol, și Invermectina, am aprobare. Dar pot doar pentru pacienții mei, dar să îmi dea aprobare să fac pentru toată România.

sursa: Arhiva EVZ

Atunci de ce nu mă lasă să fac pentru toți oamenii, gratuit? De ce nu le baga în protocolul pentru tratament. De ce în India doar 40% sunt vaccinați și nu mai au pandemie? Pentru că au invermectina. La noi de ce nu, trebuie să moara oamenii? Ei nu vor medicamente că să ne oblige să facem vaccin. Iar eu nu fac, mai bine mor acum.”, a transmis Becali.

Gargara cu țuică ține virusul departe

Gigi Becali a mărturisit că face în fiecare zi gargară cu țuică pentru a scăpa de COVID-19.

”Eu fac în fiecare zi, de doua ori pe zi gargara cu țuică, fac pentru că așa cred. Eu cred că am avut Covid de 50 de ori, îl simt în nas, în gât, fac putina gargara și aia e. Eu simt imediat, îi zic și nevestei, azi m-a atacat Covidul. La mine în loc să scadă anticorpii, creșteau, nu înseamnă că l-am avut? Dar mie nu mi-e frica de el.

Giovanni și Victor toți aveau Covid și toți erau cu măști, eu intram la ei fară masca.Voi sunteți nebuni, nu mă obligați pe mine să bag substanțe în corp. Nu te mai lasă să iei mâncare, să intri la mall.

Peste doi ani o să zică că nu ai vaccin, nu mai poți să bei nici apa. Tot arunca ei tulăini, de unde stiu ei mereu că vine valul 4, valul 5? Noi ne imunizam natural și să vedeți ce se vă întâmplă cu vaccinații. Ce, ne e frica de moarte? Daca mor, mor. Eu sunt cu Hristos, eu sunt mai bine. Cine e cu Hristos se duce la Hristos și nu îi e frica de moarte.”, a spus Gigi Becali la România TV.