Gigi Becali n-a renunţat la obiceiul de a-şi teroriza jucătorii după evoluţiile mai puţin reuşite. Florin Costea, atacantul care a fost catalogat şi anul trecut de patron „o mortăciune”, a intrat din nou în gura fostului oier după meciul cu Concordia Chiajna. Florin Costea a jucat doar o repriză şi a irosit două mari ocazii de gol.

„Toate mingile pe care le-a avut Costea le-a pierdut. Tot ce venea pe la el pierdea. Cum a intrat Rusescu am început să nu mai am emoţii. S-a terminat tot. Dar cât a stat el, nu puteam înscrie”, a spus azi Becali.

MM Stoica a dat vina pe vânt!

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a găsit o scuză penibilă pentru evoluţia neconvingătoare a „roş-albaştrilor” în partida cu Chiajna: vântul!

„Am avut doi adversari pe care nu ne aşteptam să-i avem în Ghencea. Au fost trei, dar nu vreau să fiu plângăcios. Robert Dumitru, terenul şi vântul, deşi ultimul a incomodat ambele echipe. Gazonul nu ştiu ce are, dar se deteriorează pe zi ce trece. Nu mă pricep, nu am făcut agricultura”, s-a văitat MM Stoica.

Referirea „celui mai bun manager din ţară” la arbitraj este cel puţin scandaloasă, fiindcă Steaua a câştigat cu Chiajna printr-un gol marcat din ofsaid, iar centralul braşovean l-a iertat de eliminare pe Alexandru Bourceanu.

Gigi Becali a anunţat astăzi că, din cauza stării precare a gazonului, Steaua se va muta definitiv din Ghencea. „Mi-a zis MM că terenul e prost. Gata, Steaua va juca pe «Naţional Arena»!”.