Meciul Steaua – CFR Cluj, scor 1-1, a reînvinat conflictul dintre patronul Gigi Becali şi “centralul” băimărean Cristian Balaj.
Cristi Balaj e cel mai mare nenorocit, o hahaleră! O jigodie de om care a călcat în picioare spiritul românesc“, a jignit Gigi Becali în Postul Crăciunului. Asta deşi Cristi Balaj a eliminat doi jucători de la CFR Cluj, pe Gabi Mureşan şi pe Weldon.
Mureşan a luat repede un cartonaş, după care a făcut vreo patru faulturi dure până să fie eliminat. Am stat cu Dan Petrescu în lojă şi el zicea că Jorge Costa îl va schimba pe Mureşan, că riscă să fie eliminat. Când am văzut că portughezul în lai ţine pe teren, mi-am dat seama că e blat!“.
Între Gigi Becali şi Cristi Balaj a existat un proces pentru calomnie intentat de “fluieraş”, deranjat că patronul Stelei l-a numit “bagabont”. După ce a motivat că vagabond este acela fără casă, Becali a fost achitat de instanţă. “Nu-l voi ierta toată viaţa pe zdreanţa de Balaj! Ştiam că e inteligent şi fură cu talent, dar de data asta şi-a dat arama pe faţă, când a văzut că nu mai poate să fure cu talent. O jigodie de om şi-a bătut joc de copiii Stelei şi i-a lăsat să-i călărească ungurii! Cel mai ipocrit şi mai nenorocit om pe care-l ştiu! Un bagabont!“, a trâmbiţat atunci Becali.
L-am mai dat în judecată pe Becali şi a venit la mine rugându-se să-l iert“, a reacţionat Balaj.
“Poate sunt erori neintenţionate, însă ne simţi vânaţi! În loc să dea fault pentru noi, Balaj ne-a eliminat un jucător”. a sărit ca ars şi Cadu, căpitanul ardelenilor, după partida de aseară.
Becali i-a pus la zid şi pe cei de la CFR: “E singurul club care are blaturi cu arbitrii! DNA n-are ce să mai facă, ăştia dau banii cu două luni înaintea campionatului, 300.000 sau 500.000 de euro“.
Ca să fie crezut că n-a luat niciodată bani de la CFR, Balaj a jurat în vestiar pe Biblie, martor fiind Marius Ianuli – “Mache”, team-managerul Stelei.