George Copos, patronul clubului de fotbal Rapid, este decis să-l reclame la Parlamentul European pe finanţatorul stelist Gigi Becali. Supărarea acţionarului giuleştean provine din faptul că Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei de lângă şine, a fost jignit de fostul oier, care a spus: „Rapid termină de 10 ani în spatele Stelei. Copos îl are acolo pe pocăitul acela (n.r. – aluzie la faptul că Sabău este adept al cultului Martorii lui Iehova). El s-a lepădat de Hristos şi o să ia numai ţepe!„.

„Domnul GI îl atacă într-o manieră incalificabilă pe antrenorul Rapidului, Ioan Ovidiu Sabău… De peste 200 de ani, normele privind toleranţa şi non-discriminarea au devenit reguli de drept în statele civilizate. Constituţia Europeană, la articolul II-10, prevede că orice persoană are dreptul la libertatea de gândire şi de conştiinţă religioasă. Poate că lumea ar fi mai bună dacă toţi ar avea calitatea umană a lui Sabău. Ruşine pentru intoleranţă, domnulele Inchizitor modern GI”, a scris Copos azi pe blogul personal.

Declaraţiile care intră în contradicţiile cu normele legale şi cele ale bunului-simţ au devenit o marcă înregistrată pentru Gigi Becali.