La sfatul antrenorului Laurenţiu Reghechampf, Gigi Becali vrea să-l aducă în Ghencea pe jucătorul Doru Bratu, legitimat la formaţia Concordia Chiajna. „Mi-a zis Reghecampf că o să fie cel mai bun fundaş din ţară”, a spus fostul oier.
Fundaşul nu a impresionat până acum în fotbal, dar s-a remarcat fără voia lui într-un scandal-monstru. Anul trecut, Bratu a fost reţinut de poliţişti, alături de alte 26 de persoane anchetate pentru proxenetism şi prostituţie masculină. Ulterior, Bratu a fost eliberat.
«Ţiganu’» (n.r. – asta e porecla lui Bratu) era mai cochet ca femeile. Îşi făcea numai frizuri trăsnite, tot felul de «creste». În rest, avea mereu grijă să fie epilat peste tot, pe piept, pe picioare. Se pensa mai des ca femeile", a povestit la vremea respectivă un fost coechipier al lui Bratu la formaţia Juventus Colentina.

Citiţi mai mult: Şoc: Un jucător de la Rapid, client al reţelei de prostituţie masculină > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/soc-un-jucator-de-la-rapid-client-al-retelei-de-prostitutie-masculina-936046.html#ixzz1xTbdlsr4
http://www.evz.ro/detalii/stiri/fotbalistul-doru-bratu-de-la-rapid-laudat-de-homosexualii-din-dosarul-sex-cu-minori-943107.html