Evenimentul Zilei > Actualitate > Gherla. Încercare de evadare ingenioasă. Cum a fost prins deținutul
Gherla. Încercare de evadare ingenioasă. Cum a fost prins deținutul

Gherla. Încercare de evadare ingenioasă. Cum a fost prins deținutul

Un deținut de la Penitenciarul Gherla a încercat să evadeze într-un mod ingenios.

Încercare de evadare spectaculoasă. Un deținut de la Penitenciarul Gherla a încercat să fugă, scobind peretele, însă tentativa lui nu a avut succes.

El a fost prins, o echipă a Administrației Naționale a Penitenciarelor aflându-se la Penitenciarul Gherla pentru a verifica ceea ce s-a întâmplat, scrie cancan.ro. Administrația Națională a Penitenciarelor, anunță, printr-un comunicat transmis vineri, că la Penitenciarul Gherla a avut loc joi o încercare de evadare.

Prin activități operativ-informative specifice, angajații Penitenciarului Gherla au identificat persoana condamnată care, prin utilizarea unui obiect ascuțit improvizat, a încercat perforarea peretelui camerei de deținere. Subliniem faptul că tentativa s-a concretizat într-o scobitură în peretele camerei”, spune conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Poliția Municipiului Gherla a fost anunțată, fiind informat și judecătorul de supraveghere a privării de libertate. O echipă a Administrației Naționale a Penitenciarelor s-a deplasat la Penitenciarul Gherla, pentru a stabili modul în care s-a produs incidentul.