Nadia, Bart Conner si fiul lor, Dylan Paul, vor sosi la Onesti cel mai probabil in cursul zilei de astazi sau maine-seara. Daca Nadia revine acasa in fiecare an, pentru sotul sau este abia a doua oara cand vine in Romania, iar pentru Dylan Paul, in varsta de un an, este prima data.

Cel mai important eveniment de pe parcursul acestei vizite la Onesti va fi intalnirea dintre micut si bunicul sau, Gheorghe Comaneci. Aflat la magazinul lui de muraturi din Piata Onesti, Gheorghe Comaneci ne-a declarat ca asteapta intalnirea cu emotie. „Cu Nadia ma vad in fiecare an, dar cu Bilan (n.r. – asa ii spune bunicul nepotului Dylan) este prima oara si abia astept sa il vad”, a spus tatal fostei gimnaste. Cu Bart Conner nu s-a mai vazut din 1994, cand acesta a fost prima data in Romania.

Tuica pentru Bart Conner

Asa ca Gheorghe Comaneci are suficiente motive sa se pregateasca de sarbatoare. „Le voi face bucate traditionale, printre care sarmalute si o friptura buna. Iar pentru Bart am sa pun pe masa o tuica de o sa-i mearga la suflet”, ne-a dezvaluit tatal Nadiei cu ce-si va servi oaspetii. 

Barbatul nu stie insa cu precizie cand vine Nadia la Onesti. Ea mai are in program o vizita la Tescani, la lansarea albumului „Marturisiri”, de promovare a imaginii judetului. Oricum, Nadia ar urma sa-si petreaca o noapte la Onesti, in apartamentul in care a copilarit. „Camera ei este deja pregatita. Am facut cateva modernizari acolo, dar mai pastreaza inca aerul de cand ea era mica. Sunt acolo si trofeele ei, si papusile, si tot ce-a pretuit ea”, ne-a mai spus Gheorghe Comaneci.