Evenimentul ZileiSocialGest revoltător al unei asistente! Ce făcea în ambulanță, în timpul unei urgențe

Gest revoltător al unei asistente! Ce făcea în ambulanță, în timpul unei urgențe

Gest revoltător al unei asistente! Ce făcea în ambulanță, în timpul unei urgențe
O asistentă din județul Bihor a fost filmată fumând în cabina unei autospeciale, în timpul unei intervenții de urgență.

Asistenta a fost filmată fumând chiar în timpul programului de muncă, iar comportamentul ei încălca normele instituţiei. Este interzis fumatul la o distanţă mai mică de 10 metri de cabina unei ambulanţe.

Cel care a surprins-o pe femeie a fost chiar șoferul autoutilitarei, care rula cu viteză pentru a ajunge la un pacient. Acesta a apucat să și filmize gestul acesteia.

Se pare că îantre cei doi ar exista anumite tensiuni, iar conducerea SAJ Bihor a confirmat incidentul.

„Cei doi au avut relaţii apropiate până în această vară, când dintr-o dată nu s-au mai înţeles, iar doamna asistentă a cerut conducerii SAJ Bihor înlocuirea ambulanţierului.

Problema e că ea a mai schimbat şi în trecut trei sau patru ambulanţieri. Comitetul Director i-a refuzat solicitarea, pentru că ambulanţierului nu i s-au putut imputa neajunsuri profesionale.

Acum, în toamnă, doamna asistentă a cerut din nou acelaşi lucru, să i se dea alt ambulanţier, transferat de la Staţia din Marghita, tot fără să poată invoca abateri profesionale ale colegului ei, care ar urma să fie detaşat la Marghita”, spune o sursă pentru ebihoreanul.ro

A fost deschisă o anchetă în acest caz.