Evenimentul Zilei > Actualitate > Un pieton GERMAN a fost UCIS de un TURC aflat pe BICICLETĂ. Motivul: STA în CALEA sa
Un pieton GERMAN a fost UCIS de un TURC aflat pe BICICLETĂ. Motivul: STA în CALEA sa

Un pieton GERMAN a fost UCIS de un TURC aflat pe BICICLETĂ. Motivul: STA în CALEA sa

Un cetăţean german a fost omorât de către un turc aflat pe bicicletă în Hanovra. Motivul invocat de criminal a fost că pietonul german îi sta în cale, informează haz.de.

Un german în vârstă de 40 de ani a fost ucis pentru că se afla în cale când a trecut biciclistul turc de 28 de ani. Pietonul a murit ieri la spital.  Turcul l-a bătut pe bărbatul din Hanovra până l-a băgat în comă. Germanul a murit mai târziu la spital din cauza loviturilor puternice pe care le-a primit în zona capului.  Incidentul s-a petrecut pe strada Limmer, în districtul Linden-Nord din Hanovra.

Trecătorii au oferit prim ajutor până la sosirea doctorilor, dar totul a fost în zadar

Între timp, poliția investighează ciclistul turc născut în Turcia pentru omor.  Potrivit procurorului Kathrin Söfker, atacatorul are experiență în domeniul artelor marțiale: "Trebuie să știe că astfel de lovituri provoacă răni grave", a declarat ea ziarului HAZ.   Turcul a fost reținut de poliţie la două zile după infracțiune. Potrivit anchetatorilor, făptuitorul ar fi putut fi sub influența drogurilor. Rezultatele testelor de sânge sunt încă în așteptare.