Evenimentul Zilei > Monden > George Burcea, mesaj șocant: „Eu stiu cum este să nu ai ce mânca!”
George Burcea, mesaj șocant: „Eu stiu cum este să nu ai ce mânca!”

George Burcea, mesaj șocant: „Eu stiu cum este să nu ai ce mânca!”

Actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan a mărturisit că a trecut prin mai multe experiențe neplăcute, în copilărie și, așa , a aflat ce înseamnă să nu ai mâncare ori să fii obligat să cauți prin gunoaie.

Actorul George Burcea s-a implicat în susținerea și ajutorarea copiilor care provin din familii sărace, dezvăluindu-le fanilor că și el a trecut, la rândul său, prin numeroase încercări dificile. Pentru a fi alături de copiii cu probleme financiare, el s-a înscris într-un ONG de profil.

„Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_Iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare”, a scris George Burcea pe contul de Instagram.

George Burcea și-a povestit experiențele neplăcute din copilărie într-o postare pe care a publicat-o pe contul său de Instagram. Postarea sa este menită să-i impresioneze pe cititori și să-i convingă să-și deschidă portofelele și să facă donații pentru susținerea micuților.

Actorul a mărturisit că a fost un copil sărac și, pe lângă abuzurile pe care le-a suferit din partea tatălui său, de multe ori a fost nevoit să adoarmă flămând sau să-și caute mâncarea prin gunoaie.

„Din fericire eu stiu cum este să nu ai ce mânca (sau să mănânci din gunoi), să nu ai unde dormi sau să provii dintr-o familie dezorganizată care nu poate să-ți ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine. Tot din fericire eu am depăsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângă voi, așa cum mulți au fost lângă mine în acea perioadă. Vã multumesc din inimăcã m-ati ales, @m_ade_m88 & Anca Busuianu”, a scris George Burcea pe Instagram.

Actorul George Burcea este fostul soț al Andreei Bălan, cei doi având împreună două fetițe. În urmă cu câteva luni, cântăreața a introdus divorț din cauza problemelor pe care acesta nu putea să le depășească.

În prezent, deși este în plin process de divorț, Andreea Bălan și-a găsit dragostea în brațele lui Tiberiu Argint, manager de vânzări la o firmă de lux din Danemarca. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei săptămâni, potrivit apropiaților.

Iulia Albu la 39 de ani. Mesaj cifrat pentru admiratori

Iubita fiului lui Sile Cămătaru a distrus un Mercedes la Iași. Accident spectaculos

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: