Genaralul-antrenor Iordănescu, aruncat în luptă de PSD

Genaralul-antrenor Iordănescu, aruncat  în luptă de PSD

Proaspătul senator social-democrat Anghel Iordănescu va candida, la alegerile din iunie, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov. "Cred că a venit momentul şi sunt pregătit să arăt oamenilor din Ilfov ce am de oferit şi în plan politic şi administrativ. Ei mă cunosc, au încredere în mine şi datorită încrederii lor sunt astăzi senator şi îi reprezint în Parlament. Pentru ei am intrat în politică şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, prin ei voi reuşi tot ce mi-am propus şi în politică", a declarat Iordănescu.

Fostul selecţioner al reprezentativei de fotbal a României a declarat că, împreună cu conducerea PSD Ilfov, a decis să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Anghel Iordănescu a intrat în PSD în 2004, devenind senator social-democrat la începutul actualei sesiuni parlamentare. Este cel unul dintre cei mai bogaţi politicieni, cu o avere de peste 55 de milioane de euro.

"Cred că a venit momentul şi sunt pregătit să arăt oamenilor din Ilfov ce am de oferit şi în plan politic şi administrativ. Ei mă cunosc, au încredere în mine şi datorită încrederii lor sunt astăzi senator şi îi reprezint în Parlament. Pentru ei am intrat în politică şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, prin ei voi reuşi tot ce mi-am propus şi în politică", a declarat Iordănescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anghel Iordănescu este licenţiat în economie şi are grad de general de brigadă. Federaţia Română de Fotbal l-a numit Antrenorul român al secolului.

Sursa: Mediafax

(13:25)