Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabriela Vrâncenu Firea, mutare-bombă la TVR?
Gabriela Vrâncenu Firea, mutare-bombă la TVR?

Gabriela Vrâncenu Firea, mutare-bombă la TVR?

Gabriela Vrânceanu Firea ar putea reveni în televiziune şi nu oriunde, ci la postul public. Fosta jurnalistă a trustului Intact a declarat că a primit o ofertă la care se va gândi.

Se pare că este vorba despre o funcţie de conducere, pentru care doreşte să participe la un concurs şi nu să asigure un interimat. Se pare că ar fi vorba chiar despre postul de director al canalului TVR 1.

„Sunt un jurnalist care provine din TVR, unde am intrat prin concurs în 1993. Şi de aceea am fost contactată de foşti colegi. În această săptămână de concediu, mă gândesc dacă să-mi depun sau nu proiectul de relansare a TVR 1, dat fiind că am un copil foarte mic, iar munca în aceasta funcţie este una de răspundere, ce presupune multe ore dedicate serviciului”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Hotnews.

Odată cu naşterea fiului său, Gabriela Vrânceanu Firea s-a retras temporar de pe sticlă, dar a precizat că va reveni în toamnă cu un nou proiect.

"Adevărul este că am afirmat, în TV Mania, că televiziunea a rămas pe locul 2, dar nu m-am gândit că se va interpreta ca o renunţare definitivă la televiziune. Am şi precizat, în acelaşi ghid tv, că probabil mă voi întoarce pe sticlă în luna octombrie, nu în septembrie când, tradiţional, debutează grilele de toamnă. Până atunci voi fi pro activă şi euforică de acasă, mereu aproape de public, specialistă în ştiri despre pamperşi. Ţineţi aproape, pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi!", a scris jurnalista pe Facebook.
Gabriela Vrânceanu Firea a lucrat la TVR în perioada 1993-2000, când a preluat funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului. Din 2001, ea a trecut la trustul Intact

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: