Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabriela Irimia susţine că a fost agresată sexual la vârsta de 14 ani
Gabriela Irimia susţine că a fost agresată sexual la vârsta de 14 ani

Gabriela Irimia susţine că a fost agresată sexual la vârsta de 14 ani

Telenovela Cheeky Girls continuă cu un nou episod în tabloidul britanic "News of the World", în care Gabriela Irimia dezvăluie că a fost însărcinată cu copilul parlamentarului Lembit Opik, de care s-a despărţit de curând.

Tânăra româncă nu dezvăluie numai că a pierdut sarcina şi că „logodna cu Lembit a fost cea mai mare greşeală“, ci vorbeşte şi despre un episod traumatizant care s-a petrecut în România, acum 11 ani, când a fost agresată sexual.
 
„Când am pierdut copilul a fost cea mai îngrozitoare zi a vieţii mele“, spune Gabriela Irimia, adăugând că acest lucru îl va şoca pe fostul ei logodnic, care nu a ştiut nimic despre sarcină.

De altfel, ea spune că a aflat întâmplător de sarcină, la mijlocul lunii trecute. „Treceam pe lângă o tonetă unde se vindeau cartofi prăjiţi şi peşte. Mi s-a făcut foarte poftă, mi-am cumpărat o porţie, însă când am ajuns acasă abia dacă am luat două guri şi mi s-a făcut foarte rău. Atunci n-am dat importanţă, însă situaţia s-a repetat în zilele următoare, iar sora mea, Monica, mi-a spus să fac un test de sarcină. Ea a fost singura care a ştiut“, povesteşte Gabriela.
 
„M-a lovit şi a fost violent“

Aceasta a ţinut secretă sarcină, chiar şi faţă de mama ei, Margareta Irimia. „Avortul spontan s-a declanşat într-o seară când m-am întors acasă de la o gală caritabilă“, susţine cântăreaţa. „Aveam dureri foarte mari. Eram aproape de agonie şi nu ştiam ce să fac. Voiam să o sun pe mama, a fost moaşă în România, însă ea nu ştia nimic despre copil“, povesteşte Gabriela. „În cele din urmă am ajuns acasă, iar durerea devenise insuportabilă, credeam că voi muri. Sângeram… Am strigat-o pe mama. N-a mai putut spune decât: «O, Dumnezeule! ». Îşi dăduse seama…“, povesteşte tânăra, adăugând că nu era pregătită să renunţe la carieră pentru a avea un copil.

„La sfârşitul lui iunie, relaţia cu Lembit se înrăutăţise. Ne certam din orice. El îşi dorea foarte mult copii şi ştiu că va fi şocat să afle tocmai în acest mod că am fost însărcinată şi că am pierdut sarcina“, declară Gabriela.

În finalul acestei poveşti năucitoare, Gabriela menţionează un episod traumatizant petrecut la Cluj, acum 11 ani. „Eram la o petrecere. Aveam 14 ani, iar cel care m-a agresat avea 21. M-a lovit, a fost violent, m-a obligat să-i fac sex oral. Însă atunci am fost prea speriată şi ruşinată ca să mă duc la poliţie“, mai spune Gabriela.