După o luptă grea cu cancerul, din care a ieșit învingătoare, se pare că artista Gabi Luncă se simte în continuare foarte rău, deși a ținut să le transmită fanilor ca informațiile care atestă faptul că încă se simte rău sunt unele eronate.

Cântăreața de muzică lăutărească a suferit de cancer la sân și a acceptat cu deschidere ideea de a-și pierde un sân pentru a nu-și pierde viața.  A urmat, de asemenea, tratamente stricte însoțite de ședințe de chimioterapie, care au lăsat-o aproape fără păr. 
Credincioasă din fire, Gabi Luncă susține că a câștigat această luptă cu boala nemiloasă doar pentru că a crezut în Dumnezeu. 
„Chiar m-a lovit tare această ştire. Eu am plecat de sâmbătă în Germania, invitată la o nuntă, cu formaţii. Am intrat în 80 de ani şi sper că de sărbători unde mă orientez. Nu am nimic! După ce moare omul, degeaba îl face mare. Când Dumnezeu vindecă, omul nu mai are nicio putere. În trecut am fost bolnavă, acum sunt sănătoasă. Cred că Dumnezeu a fost mâna şi El m-a vindecat. Sigur că suntem oameni cu slăbiciuni, dar eu rămân pe credinţă”, a spus Gabi Luncă, la Antena Stars.


Memoria EVZ. Cum s-au pocăit și renunțat la lăutărie Gabi Luncă și Ion Onoriu