Furat în timp ce dădea gol!

Furat în timp ce dădea gol!

Steven Gerrard i-a purtat pe „cormorani“ spre optimile de finală ale Ligii Campionilor în timp ce casa sa era spartă de hoţi.

FC Liverpool s-a calificat în optimile de finală din Liga Campionilor la fotbal, după o victorie de senzaţie obţinută marţi seară, 4-0 cu Olympique Marseille, chiar pe stadionul „Velodrome“. „Cormoranii“ s-au revanşat cu vârf şi îndesat în faţa francezilor după înfrângerea suferită pe teren propriu în faţa acestora cu scorul de 0-1. În timp ce Steven Gerrard dădea tonul distracţiei britanicilor pe tărâm francez, cu un gol marcat imediat după ce portarul advers i-a parat o lovitură de la 11 metri, casa vedetei engleze era călcată de hoţi! Patru indivizi cu cagule au intrat în casa starului şi au sustras bijuterii în timp ce în locuinţă se afla Alex Curran, soţia internaţionalului englez, însoţită de o prietenă!

FC Porto a terminat prima în Grupa A după o victorie fără emoţii obţinută în faţa codaşei Beşiktaş Istanbul. „Liliecii“ n-au nimerit poarta şi calificarea În Grupa B, FC Valencia a izbutit un egal pe „Stamford Bridge“ contra celor de la Chelesea, scor 0-0. Acest rezultat nu i-a ajutat însă pe „lilieci“ să prindă nici măcar locul al treilea în grupă, care le-ar fi asigurat continuarea parcursului european în Cupa UEFA.

Norvegienii de la Rosenborg Trondheim au mers în Cupa UEFA, chiar dacă au fost învinşi fără drept de apel de Schalke. Pentru nordici a marcat Yussuf Kone, atacantul dorit de CFR Cluj, liderul Ligii I. În schimb, Mikael Dorsin, fundaşul stânga care a semnat deja cu gruparea din Gruia, n-a jucat în ultima partidă din grupă a celor de la Rosenborg, fiind accidentat. Lazio, pe ultimul loc O altă surpriză a serii de marţi a fost calificarea grecilor de la Olympiakos Pireu în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după o victorie categorică pe teren propriu, contra nemţilor de la Werder Bremen, 3-0. Grecii nu erau cotaţi cu prea multe şanse de a depăşi grupa, dar i-au învins pe cei de la Werder şi acasă, şi în deplasare.

Ne puteți urmări și pe Google News

În schimb, Lazio Roma, echipa care le-a curmat visul dinamoviştilor de a participa în grupele Ligii, a terminat pe ultimul loc şi a încheiat aventura în cupele europene în acest sezon.

Ultimele meciuri ale Grupei D s-au disputat în urmă cu o săptămână, AC Milan şi Celtic Glasgow fiind echipele calificate mai departe.