Fundaţia lui Mihai Neşu a strâns 70.000 €

Fundaţia lui Mihai Neşu a strâns 70.000 €

Prima Gală dedicată fundaţiei lui Mihai Neşu, fotbalistul român care s-a accidentat grav în urmă cu nouă luni, în Olanda, şi care acum doreşte să ajute persoanele cu dizabilităţi, a fost un succes.

Peste 58.000 de euro au fost strânşi la licitaţiile şi loteria din cadrul galei, iar membrii echipei FC Utrecht au contribuit şi ei cu 12.000 de euro. Mihai crede că e un început bun pentru fundaţia sa.

Fotbalistul român care a împlinit, în urmă cu câteva zile, 29 de ani, le-a mulţumit oaspeţilor pentru prezenţă. Printre aceştia au fost foştii săi colegi Dries Mertens, Kevin Strootman şi Khalid Sinouh, în prezent la PSV, dar şi portarul Michel Vorm, care a venit special din Ţara Galilor, de la Swansea, pentru a-i face o surpriză ex-coechipierului său de la FC Utrecht.

La partida FC Utrecht - AZ Alkmaar, Fundaţia Neşu a strâns aproximativ 10.000 de euro în urma donaţiilor făcute de spectatorii aflaţi în tribune.

Ne puteți urmări și pe Google News

FRF a schimbat placa

Dacă iniţial anunţase că va dona Funaţiei Neşu contravaloarea ulitmelor 3.000 de bilete vândute la meciul amical România - Uruguay, astăzi, FRF a precizat că va dona banii indiferent de câte tichete se vor vinde la meci.