Freeman, de la spital, la tribunal

Freeman, de la spital, la tribunal

După 24 de ani de căsnicie, celebrul actor de la Hollywood a luat decizia în acest week-end, la scurt timp după ce a suferit un accident de maşină, să se despartă de soţia sa Myrna Colley-Ree.

Unul dintre motive ar putea fi şi faptul că în autoturismul condus de Freeman în noaptea accidentului se afla şi o femeie, Demaris Meyer, despre care presa americană a evitat să scrie dacă este sau nu iubita celebrului actor.

Cert este că avocatul acestuia a anunţat într-o emisiune televizată că Morgan Freeman va divorţa de Myrna Colley-Lee din motive "de ordin legal şi practic". Cei doi soţi erau despărţiţi din luna decembrie a anului trecut.

Actorul american Morgan Freeman, distins cu un Premiu Oscar în anul 2005, a suferit multiple fracturi la un braţ în urma unui accident de maşină.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nefericitul eveniment a avut loc duminică, în sudul Statelor Unite. Purtătorul său de cuvânt a declarat că Morgan Freeman îşi va reveni complet de pe urma rănilor şi are „un moral ridicat“, însă un reprezentant al spitalului din Memphis, Tennessee, în care actorul este internat, a indicat că starea acestuia este „gravă“.