Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Soțul Gabrielei Szabo protejează natura. Zsolt Gyongyossy conduce o mașină hybrid în valoare de 35.000 de euro
Soțul Gabrielei Szabo protejează natura. Zsolt Gyongyossy conduce o mașină hybrid în valoare de 35.000 de euro

Soțul Gabrielei Szabo protejează natura. Zsolt Gyongyossy conduce o mașină hybrid în valoare de 35.000 de euro

Gabriela Szabo și soțui ei, Zsolt Gyongyossy au în garaj mai multe autoturisme de lux, printre care Maserati și Mercedes, însă de ceva vreme circulă doar cu cele care au un consum mai mic și care protejează într-o anumită măsură și natura.

Cel puțin Zsolt asta încearcă. Zilele trecute fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în trafic, la volanul mașinii sale hybrid. Se ște că sistem hybrid este o tehnologie inteligentă, proiectată pentru a funcționa cu un consum redus de benzină și, implicit,emisii reduse de noxe, care combină două surse de putere pentru a oferi un maxim de eficiență, performanțo și adaptabilitate perfectă la condițiile de trafic.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

Nu se pune în discuție vorba despre vreo economie din punct de vedere financiar, mai ales că antrenorul de ateltism și partenera lui de viață au o avere impresionantă. Cei doi dețin terenuri în București, Voluntari și Corbeanca, dar și trei case în aceste localități, precum și una în Sînmartin, localitate din județul Bistrița Năsăud, de unde sunt originari cei doi soți.

Anul trecut se vehicula suma de 6500 de euro luna pentru Gabriela Szabo, iar pentru soțul ei, tot pe atât. Zsolt are pe lângă salariul de subsecretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, onorariul de antrenor, dar și contracte de arendă, un contract de închiriere și indemnizație de la Comisia Tehnică Olimpică.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.