Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO. Mega miliardarii României au ieșit împreună la masă. Cine sunt cele două cupluri tinere care nici nu mai știu câți bani au în conturi
FOTO. Mega miliardarii României au ieșit împreună la masă. Cine sunt cele două cupluri tinere care nici nu mai știu câți bani au în conturi

FOTO. Mega miliardarii României au ieșit împreună la masă. Cine sunt cele două cupluri tinere care nici nu mai știu câți bani au în conturi

Este o vorbă din popor că „banul la ban trage”, zicală care se folosește și în ziua de azi. O demonstrează unii dintre cei mai bogați tineri din România, Cristina Șucu, fiica antreprentorilor Dan și Camelia Șucu, dar și Max Crăciun, fiul lui Nicu Crăciun, unul dintre cei mai potenți financiar oameni din România. Cristina și Max s-au cunoscut pe litoralul românesc, orașul natal al tânărului, iar acum au devenit prieteni, iar de când s-au căsătorit obișnuiesc să iasă mereu împreună în oraș.

În ciuda averii pe care o au, Cristina Șucu și soțul ei, Alexandru, dar și Max Crăciun și soția lui Maria, preferă discreția și încearcă pe cât posibil să nu iasă în evidență doar cu ajutorul banilor primiți de la părinți.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

Fără a epata cu haine și accesorii de mii de euro, deși ambele familii dețin în seifuri bijuterii scumpe, zilele trecute cei patru puteau trece cu ușurință drept două cupluri oarecare din București. Fotoreporterii EVZ i-au întâlnit în momentul în care părăseau unul dintre cele mai selecte restaurante din zona de Nord a Capitalei. Vizibil încântați de revedere, cei patru au menținut o atmosferă veselă chiar și în parcare, până când fiecare dintre ei s-a urcat în autoturismul personal și au demarat spre casă.

Dacă pe Cristina Șucu o știe toată lumea prin prisma notorietății părinților săi, Camelia și Dan Șucu, fiind considerată mult timp o tânără „de bani gata”, chiar și după ce a început propriile business-uri, Max Crăciun este cunoscut în cercuri mai restrânse, devenind mai faimos în momentul în care s-a căsătorit cu fiica unor mega bogătași din Mexic. Max și Maria au intrat în atenția presei cu petrecerea de nuntă, una de-a dreptul fastuoasă care a avut loc pe o plajă din Cancun și unde doar pentru a o aduce pe Loredana să le cânte au scos din buzunar suma de 40.000 de euro.

Cei doi au continuat în aceeași manieră și când a venit vorba de botezul copiilor, ambele fiice având petreceri de sute de mii de euro. Max Crăciun și Maria nu mai țin contul banilor, dovadă că își permit să aibă un avion privat, aflat mereu „în gardă” pe Aeroportul Băneasa pregătit, la orice oră, de zbor, indiferent de destinație. În prezent, cei doi nu se mi bazează doar pe banii moșteniți de la familie, ci se ocupă cu afaceri imobiliare.