Evenimentul Zilei > Actualitate > Are peste 70 de milioane de dolari şi tot nu este mulţumită. Ce îi lipseşte uneia dintre cele mai de succes femei din România
Are peste 70 de milioane de dolari şi tot nu este mulţumită. Ce îi lipseşte uneia dintre cele mai de succes femei din România

Are peste 70 de milioane de dolari şi tot nu este mulţumită. Ce îi lipseşte uneia dintre cele mai de succes femei din România

Are 47 de ani şi o avere impresionantă. Însă chiar şi cu o asemenea avere mai are în lucruri pe care regretă că nu le poate face.

Camelia Şucu are o avere estimată în jurul sumei de 70 de milioane de dolari şi este considerată una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Cu toate astea, ea a dezvăluit că are şi regrete.
"Când am trecut de la meseria de medic la una de mic antreprenor am avut un regret. În continuare, port acest regret în suflet, pentru că, a fi medic, este ceva special", a declarat, pentru emisiunea "D-paparazzi", Camelia Şucu.
Camelia Şucu a fost supranumită „Doamna Cash” în anul 2007, când a vândut acţiunile ei şi ale fostului ei soţ, Dan Şucu, de la firma Mobexpert contra unei sume de 40 de milioane de euro.
Divorţul lor a fost numit de presă „cel mai scump divorţ din România” pentru că miza uriaşă care era pusă în joc. Procesul a durat trei ani.