Evenimentul Zilei > Actualitate > FOTO. După ce a consumat ALCOOL, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume şi-a făcut PRAF noul Ferrari
FOTO. După ce a consumat ALCOOL, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume şi-a făcut PRAF noul Ferrari

FOTO. După ce a consumat ALCOOL, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume şi-a făcut PRAF noul Ferrari

Chilianul Arturo Vidal, golgheterul la zi al Copei America (3 reuşite) și mijlocașul lui Juventus, a fost arestat aseară, în urma unui accident rutier.

Mijlocașul chilian se afla la volanul unui Ferrari și se îndrepta către casă, dar la un moment dat a pierdut controlul bolidului și a ajuns pe un teren viran, după ce a sărit peste un șanț. Autoturismul a fost serios avariat, iar în momentul evenimentului nefericit, Vidal se afla în mașină alături de soția sa. Jucătorul a suferit o contuzie la gât, în timp ce nevasta sa şi-a luxat umărul. La scurt timp după accident, mijlocașul lui Juventus a fost dus la spital, acolo unde i s-au recoltat probe de sânge. Imediat, poliția chiliană a emis un comunicat din care s-a constatat că Vidal a fost arestat, pentru că a condus sub influența băturilor alcoolice, iar jucătorul urmează să fie judecat la tribunalul din San Bernando.

„Din păcate, am fost implicat într-un accident rutier. Din fericire, cu toţii suntem bine. Mulţumesc pentru griji”, a scris Vidal pe rețeaua de socializare „Twitter”.