Potrivit unor surse din poliţie, furtul a fost comis cu ceva timp în urmă, însă, chiar dacă au imagini în acest caz şi un cerc de suspecţi, poliţiştii nu au reuşit să pună mâna pe hoţi. „S-a întâmplat în faţa restaurantului Casa di David, situat pe Şoseaua Nordului din sectorului 1 al Capitalei, într-o zonă foarte circulată, «împânzită » de paznici. Până şi imobilele din jur au paznici la intrare.
 
Mi-am lăsat în maşină (un Crysler – n.r.) geanta cu echipamentul sportiv şi am uitat în buzunar portofelul cu actele şi cardurile bancare. (…) Mi-au spart geamul şi au furat geanta”, a precizat, ieri, pentru EVZ, Cristian David. Fostul ministru a făcut o plângere la Secţia 2 de Poliţie, însă până acum nici un rezultat, deşi restaurantul are paznici şi este supravegheat cu camere de luat vederi. „Din păcate, imaginile surprinse de acele camere nu sunt de calitate şi nu ne-au fost de niciun ajutor.

Mai avem un set de imagini de la un bancomat, de unde hoţii sau complici ai acestora au încercat să extragă bani de pe cardurile furate. Nu au reuşit, întrucât David le blocase. Pe baza acestor imagini am alcătuit un cerc de suspecţi”, au precizat sursele citate.