Acum, soţul acuză medicii şi asistentele că nu i-au acordat tinerei suficientă atenţie şi un tratament corespunzător.

Potrivit foii de internare, nivelul de oxigen din sângele femeii era extrem de scăzut, iar pulsul înregistra valori foarte ridicate.
 

Când soţul a venit să o viziteze, tânăra era deja conectată la aparatele de ventilaţie artificială, însă inima ei nu a rezistat presiunii şi a cedat.

Ieri, după şase ani de luptă continuă pentru descoperirea adevărului, soţul a reuşit să obţină redeschiderea cazului Mădălinei, pe baza mărturiilor legistului şi ale adjunctului său. Astfel, cei 15 doctori şi şase asistente care s-au ocupat de tânără, vor da socoteală pentru moartea acesteia.

Andrew şi Mady s-au cunoscut în 1998 în Romania şi, după numai un an, s-au căsătorit în Marea Britanie.

Rămasă cu inima alături de ţară, Mady a deschis un site prin care să-şi ajute conaţionalii ajunsi în ţara lui Shakespeare. În memoria ei, Andrew a inaugurat, luna trecută, un parc cu 6.000 de copaci.

Mesajul de iubire al lui Andrew este tulburător:

"Draga mea Mady,
Îţi mulţumesc pentru tot ce mi-ai oferit. Ai fost cea mai frumoasă, iubitoare, devotată, generoasă, bună, inteligentă, iertătoare şi grijulie soţie la care poate visa un bărbat. Am fost atât de fericit şi de norocos, dar timpul a fost prea scurt şi inima mea s-a frânt. Regret toate visele pe care le-am pierdut şi copiii pe care ni i-am dorit, dar de care nu am mai apucat să ne bucurăm. Mă rog să fii într-un loc liniştit şi Dumnezeu să te aibă în grija Lui. Te voi iubi mereu şi mă gândesc la tine în fiecare zi".

Andrew

Foto: Inno Brezeanu, www.romani.co.uk